Ännu ett recept


Morfars lammfärsbiffar

För 4 personer:

 

500 g lammfärs
200 g chèvre
ca 10 blad färsk basilika
2 tsk rosmarin
1 riven vitlöksklyfta

Salt och peppar

 

Strimla basilikan och blanda sen samman färs, vitlök, basilika, rosmarin så pass att färsen fastnar på bunkens kanter. Smaka av med salt och peppar. Forma färsen till lagoma biffar, tryck ett hål i biffarna med hjälp av tummen och fördela chèvren jämnt i hålen på biffarna. Bryn på biffarna och stek färdiga i ugnen på låg temperatur. Jag tycker att det är godast att servera biffarna med klyftpotatis och stekskyn.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Sara på Vardag.nu

Låter gott! Lammfärs och chèvre är ju inte en klassisk smakkombo för inte :)

2012-11-14 @ 09:13:34
URL: http://vardag.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0