Nämen! Hej!

Sjukt längesen! My bad. Inte jättekonstigt kanske, i och med att det varit jul. En märklig sådan. Juldagen på Debaser var dock förjävla rolig! Inte lika kul att åka bil i över en timma, efter två timmars sömn, upp till Norrtälje på annandagen. Sånt man får ta. Imorgon går vi på't igen, med säsongsfinal på Nu! Ska bli sjukt kul! Innan det varvar vi utgångarna med att vara lite kulturella på Fotografiska. Torsdag får vara någon sorts mellan-vilodag, med förberedelser inför den stora och sista dagen för 2010 - NYÅR!! Vi hörs nästa år mina fina <3 Gott nytt år!!

Sick as a dog.


Ja, jag är brutalt sjuk. Jag har gått runt och varit lite småsjuk och febrig de senaste veckorna - månaderna - men jag har ändå kunnat jobba på alvedon utan problem. Igår låg jag nedbäddad i sängen precis hela dagen, och trodde att jag skulle kunna jobba på alvedon, i vanlig ordning. Vid halv elva bröt jag ihop fullständigt - skakade, svettades och storgrät likt ett barn i famnen på min chef, samt ett par kollegor som tog hand om mig. Tack, fina ni! 

Jag åkte hem direkt och sov, tills nu ungefär. Mår dock fortfarande inget bra och har 38,5 graders feber. Fuuuck, inte nu! Okej - aldrig! Nu ska jag gå och sova igen, är trött som en gnu.


Gaalet bra band! - vi ses på nyår <3 http://www.debaser.se/kalender/4564/




Vad skulle vi göra utan musik?


Ouch, vad har hänt med besökarantalet? Jag får bättra mig igen.

Tänkte börja med att tipsa om några bra band - The XX, Patrick Cleandenim, The Vaccines, och självklart, The So So Glos;










Sjukt bra musik. Jag skulle kunna hålla på i evigheter att bara tipsa om bra band. För att name droppa några utöver de ovanstående excellenta; Best Coast, Wild Nothing, Crocodiles, Cut Copy, Jenny and Johnny, The Whitest Boy Alive, Two Door Cinema Club, Beach Fossils. OCH SÅ VIDARE. Jag känner att jag måste spela lite skivor med Emma, vi skulle nog vara världens bästa DJ's i vår genre! Mahaha.



Helg igen, jag njuter. Det jag främst njuter av just nu är att kunna sova ut under helgerna. Då jag brukar gå upp halv sex i vanliga fall, är halv nio sovmorgon för mig. Haha. Ja, jag har redan ätit frukost, pratat med mamma, farmor och farfar, duschat, städat och diskat.

Nu tänkte jag kriga med resten av Stockholm i julhandeln, önska mig lycka till! Senare ska jag träffa mina tjejer som äntligen är samlade <3 Ikväll blir det julfest på Fritz's Corner! http://www.debaser.se/kalender/4563/


Bisous!


Hola!!!

Trots att jag är jätteensam efter ett par dagars sällskap, kaos på jobbet och brutalt förkyld? mår jag fantastiskt! Jag får träffa mina fina imorgon efter julfesten på jobbet och det är jag överlycklig för!! Att jag sen bor bättre än jag någonsin kommer att göra, gör inte saken värre. Dessutom jobbar jag bara imorgon och måndag, tisdag, onsdag nästa vecka, sen har jag semester fram till den 10:e Januari. Ja, jävlar - det går förjävla bra nu!

Jag älskar att leva.

Sitter i min soffa på mosebacke med tända ljus och ett glas rött. Maten står på spisen, jag ska få besök.Snart kommer två av mina bästa vänner hem från Paris och Umeå, och femman är fulländad. Jag funderar på om livet kan bli så mycket bättre än så här?

It's forever, baby It's forever

Long time, no see! Syns på besökarantalet, förlåt, jag har haft fullt upp. Verkligen. Och kommer ha fullt upp några dagar framöver, så det blir nog tyvärr inget på några dagar nu heller. En snabb update - jag har flyttat och det är fabulöst!! Lägenheten är julpimpad och Maddefierad. Sjukt nöjd. Imorgon är det redan dags för Lucia på jobbet - halv sju ska jag vara där, vilket betyder att jag måste gå upp innan fem. Tacka gud för kaffet. Imorgon kväll ska jag, al och emma äta middag hos mig, sen väntar utgång! På lördag kör vi igen, inget planerat, men vi kör dubbelt för att kompensera föregående helg. Hee. På söndag går vi på't igen - THE fucking DRUMS!! Helt FAB <3 Ledig på måndag, tack och lov, annars hade jag avlidit. Då är det iofs Luciafest på Berns.. Hmm. Vi får se om jag pallar fyra dagar i rad? Ta' ta' peeps!

Sista kvällen!

Sista kvällen hemma. Lite sorgligt, men hell vad kul det ska bli! Idag har jag packat, packat och packat och varit i lägenheten, lämnat mitt pick och pack - närmare bestämt tre stora resväskor och tre stora påsar, haha - och hämtat nycklar. Jag åker dit direkt efter jobbet imorgon. Sjukt roligt! Pepp!! Trots att jag egentligen behöver plugga, kommer kvällen att spenderas med pappa! Han serverade mig just hängmörad entrecote, klyftpotatis, hemgjord bea och haricot verts - förjävla gott!! <3 Nu, i matkoman, ska vi äta glass till efterrätt! Ajöken!

Geez.

Jag hade verkligen kunnat mått bättre idag. Notis till mig själv - håll dig till en sorts vin! Men kul hade vi igår hos Amanda i alla fall, riktigt kul!! Roligt att träffa gamla vänner och prata minnen, och catcha upp :) Tack Amanda för en jättefin kväll!! Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen med hjälp av en alvedon och packa det sista till lägenheten, sen åker jag dit med alla grejer om ett par timmar. Helvete vad det ska firas nästa helg, MEGAPEPP!

Packad och glad!

Så där ja, då var jag nästan färdigpackad! Har några sista kläder i tvättmaskin att packa nu bara. Imorgon åker jag till lägenheten och hämtar nycklar och lämnar mitt pick och pack! :D Nu ska jag ta på mig lite finare kläder och glida, bokstavligt talat, över till Amanda på middag och vin! Ta' ta'

Hey ho, let's go!

Fredag! Sista fredagen, och helgen, hemma på ett bra tag. Är för tillfället på väg för att storhandla till lägenheten :D Gaah!! Det börjar bli verkligt nu. Helvete vad roligt det ska bli! Idag kommer kvällen spenderas med tvättning, packning och att umgås med pappa :) Puss!

FTS.

Nu räcker det med negativitet och bistra inlägg. Vilken jävla bitterfitta jag har varit de senaste dagarna. Stackars pappa och kollegor. Förlåt. Nu är det PEPP som gäller, det är ju för i helvete fredag imorgon!! Vilket betyder att jag snart flyttar :D MEGAPEPP!! Lyssna på något bra - lyssna på URBAN CODE <3

2 december

Helvete vilken jävla dag det blev. Den började förhållandevis bra, sjukt trött efter att ha snoozat i 40 min bara, på jobbet var jag ett PMS-monster med en mage som en gravid i sista veckan. Jag kände mig bättre efter jag fick min 200 grams Marabou apelsin krokant - älskar - åt den dock med lite ångest då jag ska till tandläkaren imorgon bitti. När humöret vände åt det bättre hållet, på bussen hem, slutade bussjäveln att fungera samtidigt som min Amanda, som fyller 20 år idag - GRATTIS!!! - ringer och berätttar att dem haft inbrott och blivit bestulna på allt, ALLT! Stackarna!! Just när hon och fästmannen fått ordning på huset :( Så, nu står jag här, fast i Erikslund i 15 minusgrader (?) och vill bara hem. Tacka Gud för chokladen.

RSS 2.0