Söndag


Det blev ingen julklappsshopping idag, egentligen inte mycket till julbak heller - men Snoddas, eller Kärleksmums, blev det i alla fall! Det måste vara det godaste som finns i bakverksväg. Nej, nu ska jag sätta mig framför TVn och äta dessa gudomliga verk och kolla vidare på Vem kan slå Filip och Fredrik. Det har varit en skön, slapp dag idag. (:


1:a advent


Jaha, nu är det nästan bara 4 veckor kvar till jul. Det känns inte över huvud taget, i och med att det fortfarande är uppemot 10 grader på dagarna och är mer vårväder än vinter. När får vi -20 grader och massvis med snö? Aldrig mer? Jag vill ha det. NU!

Idag ska jag nog baka, eller åka till stan och kolla på julklappar, för att få lite julstämning!


Älskar introt

 


Julihimlen


Igår när vi pratade lite om bloggar nämnde jag att jag också har en blogg. Då var den en tjej som frågade vad den hette, och jag svarade "julihimlen". "Jul i himlen?" frågade hon. NEJ, jag har inte ens tänkt på att det blir det. Och om ni någonsin undrat heter den alltså juli-himlen.

Det tog evigheter för mig att hitta på något namn till bloggen, jag ville ha någonting på svenska, utan åäö - och gärna en Håkan Hellströmlåt. Visste ni att nästan alla Håkans låtar innehåller åäö? Jag upptäckte i alla fall det då. En som jag kom på var Minnen av aprilhimlen, men det var upptaget som bloggnamn, därför tänkte jag att jag kunde byta ut "april" till månaden jag själv är född i - juli. Och så var bloggen döpt!


Nu blir det Minnen av aprilhimlen med Håkan Hellström  (HAHA kolla bilderna - det är ju TEGare!)






Utgång


Igår åkte jag och sju andra från mitt jobb och åt middag på Högbergs på söder. Jag tog biff med rostade grönsaker, bea, rödvinssås och klyftpotatis, det var riktigt gott - förutom potatisen som smakade play doh-lera/trolldeg (ja, jag vet hur det smakar) - men förutom det var det jättegott, verkligen att rekommenderas! Och sällskapet, kombinerat med en massa öl, var minst lika bra! Jag undrar om jag någonsin kommer att hitta ett jobb med lika bra kollegor. Jag tror inte det.

Efter att ha suttit på Högbergs i fyra-fem timmar gick vi över gatan till Mest, där vi fortsatte att dricka billig öl och pratade om allt och ingenting i ytterligare tre timmar. Jag hade en riktigt, riktigt trevlig kväll igår. Tack Mireille som fixade allt! (:


Ett av samtalsämnena för kvällen var snygga skådespelare, och därmed Robert Pattinson :D Det var en av tjejerna på jobbet som visade mig sin blogg, och listan på de tio snyggaste skådisarna - vilka var Robert Pattinson, Jude Law, Emile Hirsch och sju andra snygga killar. Yum. Det var kul, jag vill också göra en 10-i-topplista på snygga skådisar. Någongång. Nu ska jag ta någonting att äta och slänga mig i soffan.


Jag är trött idag, så det blir lite lugn musik för mig. Lite Grizzly Bear, gärna Slow life.





snyggo!


Fan vad jag mår bra!


Jag kommer inte ihåg när jag mådde såhär bra senast. Kanske var det precis innan jag tog studenten, då jag var klar med allt arbete, nöjd med mina betyg och äntligen kunde pusta ut - det var en förjävla bra tid.

Anledningen till att jag mår såhär fruktansvärt bra nu är att jag precis fått veta att jag kommer att få stanna på jobbet åtminstone fram till sommaren. Jag älskar att jobba på dagis, och allt som kommer med arbetet. Äntligen kan jag gå upp på morgnarna och vara glad för att få gå till jobbet, även om jag går upp vid halv sex. Mina kollegor, min chef och kidsen är helt underbara! Nu har jag dessutom fått veta att jag har tio semesterdagar att ta ut för det här året - utöver de två som vi fick i julklapp av chefen. Jag får dagligen uppmot tusen fina komplimanger av barnen och av mina kollegor, och skrattar precis hela dagarna. Nämnde jag att allt är toppen hemma och att jag är frisk? Och att julen, min höjdpunkt på hela året, snart är här?

My God vad allt är bra! Nästan för bra. Jag undrar vad som kommer att hända för att komplettera denna lycka...kanske blir jag rånad, eller mordhotad?



Idag är det exakt en månad kvar till julafton!

 

 

 Jag fullkomligt ÄLSKAR julen, och då allt som har med julen att göra - julgranen, julkalendern, julbordet, mörkret som fylls av värmeljus, snön, nötterna, mandarinerna, att ge och få julklappar - ja, allt helt enkelt! Jag är alltid ute i god tid med att köpa julklappar till mina nära och kära - så julen för mig startar redan då novemberlönen kommer, jag längtar  (:


Robert Pattinson


Jag vet att jag verkar vara en galen stalker av Robert Pattinson vid det här laget, och där har ni rätt - för det är jag! Men, hur ska man kunna låta bli? Jag sa just till Alexandra att bilderna i reportaget om Twilight i Vanity Fair var de bästa på honom, jag har ångrat mig nu - bilderna i US Weekly är bättre. Sök på dem bilderna - de är gudomliga! Här har ni några av mina favoriter;



 

 


SÅ fin bild!



Lyssna på Robert Pattinsons Let me sign vet jag, den är bra (:


HAHAHAHA!




Jag kan inte bli mer berörd än när jag lyssnar på den här

 


Söndag


Idag bär det av till Norrtälje och restaurangen Ett glas, som förövrigt har bland den godaste maten jag någonsin ätit. Deras Pad thai är galet god, kanske blir det en sån idag (: Anledningen till att vi ska dit är för att min morfars fru har fyllt år, så vi ska fira henne där, jag och 22 andra i släkten. Jag visste inte att jag hade en så stor släkt :P Men det blir säkert jättetrevligt, och gott!

Jag har köpt en jättesöt liten ljuslykta till henne i present. Det är som en liten påse i linne, med ett litet hjärta på i tunt, tunt tyg. I den stoppar man ett ljus i ett glas. Jag köpte även tillett Yankee candle-ljus, de luktar så gott! Jag hoppas att hon blir glad för det, det skulle i alla fall jag bli (: Jag köpte den på en liten inredningsaffär, Smakfullt, som ligger i Täby kyrkby centrum, de har jättemånga fina saker, särskilt ljuslyktor!






Remember me


Trailern för Robert Pattinsons nya film, Remember me, finns nu tillgänglig att titta på - jag tycker att den verkar riktigt bra och Pat är snygg som vanligt! (:

Remember Me

Trailer Park | MySpace Video


New Moon


Mmm, jag vet inte vad jag ska säga om New Moon faktiskt. Men det svider att säga att jag är besviken på filmen. Jag vet att jag hade höga förväntningar, men en bra film är ändå en bra film - även om man har höga förväntningar. Man märkte verkligen att det var en ny regissör, den var inte riktigt i samma stuk som Twilight. Dessutom såg karaktärerna inte likadana ut - nu såg de nästan överdrivet "vampyriska" ut. 

I boken New Moon beskrevs mycket känslor, och i och med att det inte är lätt att visa i filmer, sa istället karaktärerna hur de kände. Filmen innehöll således många kärleksförklaringar, alldeles för många för min smak - de kunde stå i fem-tio minuter och förklara hur mycket och varför de älskade varandra. Det blev bara alldeles för cheesy och överdrivet ibland. Eller, ganska ofta. Det värsta i filmen, som jag rent utav skrattade åt, var när Alice berättat att hon sett Bella som vampyr och en liten film om Edward och Bella visades; de två hoppsade runt i skogen, Edward hade en ljus linnekostym och Bella en söt klänning och allt var så "lalala happy!". Haha det var ett skämt. 

Jag ville verkligen att den skulle vara minst lika bra som boken, men förstår ändå att det skulle vara nästintill omöjligt eftersom boken är väldigt invecklad, och om man skulle få med allt bra och relevant skulle filmen bli fem timmar lång. Jag förstår att Emma, som inte läst boken, inte förstod vissa saker i filmen. För boken är väldigt invecklad och händelserik, som sagt, och man måste nästan ha läst boken för att kunna se filmen med full förståelse.

Det var väl egentligen det som jag tyckte drog ner filmen, annars var den helt okej, och musiken var riktigt bra, verkligen jättebra! Den bästa låten var helt klart Lykke Li's Possibility som spelas vid den mest känslosamma, och bästa enligt mig, delen av filmen. Och något annat som var annorlunda från Twilight var att Bella såg jättebra ut, hon var verkligen vacker i New Moon! Inte för att hon inte var det i Twilight, men hon var ännu vackrare nu.


Nu var jag väldigt trött när jag såg New Moon i och med jag hade haft en 13 timmars lång arbetsdag innan, så jag känner att jag behöver se den igen - då jag inte är hög på koffein - innan jag säger bu eller bä om filmen. Kanske nästa helg?



Dagens låt: Lykke Li's Possibility är värd att lyssna på flera gånger om!



Onsdag


Det bli ett snabbt inlägg i och med att det är onsdag, och klockan är fem i åtta, nu, - dvs. Bonde söker fru och Greys Anatomy. Sen är det sovdags för mig, för imorgon ska jag ju se midnattsvisningen för New Moon! AMAGAD!! (Vern i Stand by me). Så jag kommer alltså inte skriva någonting imorgon heller, men på fredag kommer jag att skriva om hur New Moon var, och om jag somnade eller inte. Jag får inte glömma att köpa några Redbull och kanske lite Dextrosol imorgon. Vad roligt det ska bli - Emma tagga, tagga!! :D


Herregud, nu börjar Bonde söker fru.



Ha en fin kväll <3


På väg till jobbet


Vad är det med svenskar och att sitta på det yttersta sätet bussarna?

Om man åker kommunalt får man ta att man måste lämna plats åt andra bredvid sig. Man kan inte ta upp två platser för sig själv, även om det inte är en fullsatt buss. Men sen finns det ju dem som sitter längst ut även då bussen är fullsatt. Det värsta jag varit med om angående detta var när jag en gång skulle åka till jobbet i vanlig ordning, jag mådde lite smått illa och bestämde mig innan för att sitta långt fram i bussen. Jag kan göra det då jag tar sju-bussen från mig, vilken inte ens brukar vara halvfull. Men, det kunde jag inte för att hela främre delen av bussen var full av "såna sittare". Det såg ut som ett skämt, en parodi på svenskarnas bussåkande.

Jag har länge funderat på att flytta till USA för att plugga eller jobba som au pair, ovanstående situation vill jag påstå gör det alltmer lockande att flytta till detta mindre skygga land. Ett land där man kan hälsa på en främling utan att få ett; "Eeh, känner jag dig eller?". Det som främst hindrar mig från att åka just nu är min rädsla för att jag aldrig har varit i USA, och jag vet inte hur pass markant kulturskillnaden kommer att vara - då syftar jag främst på jämställdheten. Om det är någonting som jag verkligen tycker är förnedrande är när man nedvärderas bara för att man är kvinna. Jag klarade till exempel inte av att vara i en förort till Murcia, i Spanien. Sonen i min värdfamilj skulle ta hand om mig där, men vi fungerade verkligen inte ihop - han tyckte att jag styrde och ställde, bara för att jag hade en åsikt. Kort och milt sagt om det. Någon som vet hur detta är i USA? Jag vill inte åka dit, kanske börjar vantrivas och då vara fast där i ett år. Visst, man kan välja att avbryta sin resa, men då har man betalat ett massa pengar i onödan, och så får man dessutom inte tillbaka despositionen på 2500 kronor. Hmm..tricky.


Inlägget skrev jag för övrigt imorse, därav rubriken.



Dagens låt: Jag får liksom ingen ordning med Lars Winnerbäck


Filmhelg


Det är något jag inte har nämnt överhuvudtaget här, vilket är väldigt märkligt i och med att det är en stor del av mitt liv - och det är film. Jag älskar film - gamla filmer, nya filmer, komedier, actionfilmer, dokumentärer, rysare, drama, romantiska filmer. Ja, filmer av alla slag helt enkelt. Jag ser film som väldigt fascinerande, varför vet jag inte riktigt, men det är någonting som får mig att fastna för film, och serier för övrigt.

Den här helgen har varit en riktig filmhelg - igår åkte jag och mamma och hyrde en film, senare på kvällen var jag och min syster bjudna på skräckfilmskväll hos kusinerna, och idag tittade jag på två av mina, uppemot, 200 filmer. I tur och ordning tänkte jag skriva lite lätt om filmerna;


Taken - Thriller. Handlar om en föredetta CIA-agent, Bryan, vars 17-åriga dotter åker till Europa med sin kompis för att semestra i Paris. Tjejerna blir kidnappade av den albanska maffian, och Bryan använder sina gamla skills för att rädda sin dotter. En film som verkligen bör ses, den var riktigt bra! Påminn dig själv att andas under filmen.

Rec - Rysare. En spansk film som handlar om en TV-reporter och hennes kameraman som skall följa brandmän under en natt. Stationen får in ett larm, och de följer med till lägenheten där en kvinna sägs vara inlåst. Brandmännen, tillsammans med två polismän, bryter sig in i byggnaden och hittar kvinnan. Mer vill jag inte berätta om ni själva vill se filmen. Den var i alla fall bra, inte jättebra, men bra. Äcklig var den vilket fall, även om den ibland blev något överdriven.

Paranormal Activity - Rysare i Blair Witch Project-anda. Ett ungt par blir hemsökta i sitt hus. Aktiviteterna blir starkare då paret börjar filma händelserna. Ha tålamod, filmen är ganska seg i början, men blir bättre och bättre - se den! En riktigt gastkramande och verkligehetstrogen skräckfilm som är det nya stora samtalsämnet i filmvärlden.

 

Wedding daze - Komedi. Anderson förlorar sitt livs kärlek, och hennes död gör att han får det väldigt svårt att gå vidare i livet. Efter att hans bästa vän tjatat på honom att börja leva sitt liv och träffa nya tjejer, under en lång tid, tröttnar han och friar till bästa första tjej - som svarar ja. Filmen var faktiskt mycket bättre än jag trodde, sen gillar jag Isla Fisher. Räkna inte med något djupt, utan mer som underhåll en seg söndag.

 

Smart people - Drama/komedi. Lawrence Wetherhold är professor. Han är änkeman, olycklig och dryg, likgiltig som pappa till två barn. Han får sin bil beslagtagen och i ett försök att rädda den, hamnar han på akuten. Läkaren är en av hans tidigare studenter och gamla känslor börlar bubbla upp. Lawrence dotter, Vanessa, ensam och utan vänner, försöker desperat att förstöra deras relation, något som Lawrence är väldigt bra på utan hennes hjälp. Jag gav inte filmen en rättvis chans, då jag somnade under halva, därför vill jag inte riktigt skriva ett slutgiltigt omdöme om den. Men av det jag såg var mer drama än komedi, ganska seg, men det behövde den samtidigt vara för att visa hur olycklig huvudkaraktären var. Riktigt bra skådespeleri.



Om FYRA dagar ska jag och Emma se midnattsvisningen för New Moon, jag längtar! Under tiden tittar jag på bilder på Robert Pattinson, yum-o!





Eeh, ja tack!





Fredag den 13:e


Klart att jag ska berätta om gårdagen också - jag har varit uppe i allt Jimmy Choo-trassel hela morgonen och glömde helt bort att berätta om gårdagens utgång.

Själv märkte jag inte av att det var fredag den 13:e igår, inte för att jag brukar göra det, men man vet ju aldrig. Hoppas att inte ni heller märkte av den. Jag har hört att teckningar av försäkringar ökar något enormt under den officiella olycksdagen, haha. Runt dagen är försäkringsbolagen alltså på topp. Men samtidigt skulle man ju inte kunna tacka nej till en försäkring, om man inte redan har någon vill säga, för jag tror att vi alla är lite skockfulla någonstans. Smart av försäkringsbolagen där.

Jaja, jag har fortfarande inte ens börjat berätta om utgången - Emma och Johanna skulle komma hem till mig och äta middag och dricka vin innan spelningen. I sista minuten bjöd jag även Sebastian. På sena eftermiddagen ringde Johanna och sa att hon inte orkade gå ut, och jag förstår henne helt och fullt. Jag har själv bailat flera gånger i bristen på ork, men tråkigt var det ju såklart. Efter det ringde Emma och berättade att hon blev kvar på sitt jobb längre än väntat, och skulle inte heller hinna till middagen, men skulle istället möta upp oss i på Snövit (: Så det var alltså bara jag och Sebastian, min extragäst, som åt middag hemma hos mig till slut - men trevligt hade vi iaf! Vi åkte sen till Skanstull och träffade massor av TEGare (människor från Täby Enskilda gymnasium), jätteroligt (: Det var ett annat band, Frank Lucas, som öppnade på Snövit - de var faktiskt riktigt bra. Sen spelade Icons on Television i närmare en timma - de var ännu bättre, damn vad duktiga de är. Jätteroligt (: Jocke avslutade spelningen med att stagediva och skar upp hela handen, men var nöjd ändå. Efter det bar det av mot slussen till en efterfest, (promenaden dit tog för övrigt över en timma - inte för att det egentligen är långt, utan för att vi stannade ett flertal gånger på olika matställen) där jag och Emma bara lånade toaletten och smet vidare till sleven och köpte vatten och banan, och tunnelbanan istället. Så, det var kvällen, jag hade roligt och det var trevligt att träffa alla igen (:






:D


Jaaa, nu har jag äntligen köpt mitt älskade armband!! Om det är någon som undrar är det ett armband med nitar, jättefint (: Efter många försök kom jag fram till sidan och många av sakerna verkade finnas kvar. Väskan jag så fruktansvärt gärna ville ha är väldigt fin axelremsväska i svart läder, men när jag nu tittade under INFO såg jag att den var alldeles för liten för att få plats med "mitt liv". Men nu är jag i alla fall överlycklig! :D


Nu när jag var inne och skulle ta bilden, såg jag även att armbandet nu är slutsålt - jag kan ha tur, även om det inte händer så ofta!



Nu lyssnar jag på: Infra-red med Placebo


Jimmy Choo


Oops!

Temporary technical error

You have not made a mistake. Please try again in a short while.



Så stod det när jag försökte köpa mina Jimmy Choo-saker på hm.com alldeles nyss, nu har jag suttit sen 10.00 och försökt komma in på sidan, men det går inte! NO! Jag som verkligen, verkligen ville ha den där väskan och de där armbanden.. )': Jag får väl hänga på något stort HM här nu framöver i väntan på returer, eller leta runt på Internet efter sakerna. Världen går inte under, bättre lycka nästa gång. Även om det inte blir någon nästa gång med billiga Jimmy Choo-saker, blä. Lyckliga dem som fick tag i saker.

 


Torsdag

Oooch så var man frisk igen, lagom till helgen! :D Imorse åkte jag buss med min förra pojkväns kompis, det var jättetrevligt, roligt att ses igen! Imorgon ska jag gå ut med mina kära vänner Emma och Johanna, de båda har nyligen fyllt år så vi ska fira dem! Jag tror att det blir Snövit - Club Probation där vår kompis ska spela. Ha det fantastiskt! (:


Dagens band:
Kolla in Icons on Television - de är riktigt bra! http://www.myspace.com/iotvofficial

 


Sjuk.

Fan, fan, fan. Jag som skulle träffa Sebastian idag.. Jag sov tolv timmar inatt, trots det känns det om jag inte sovit någonting alls under en veckas tid ungefär. Mitt huvud känns som att det kommer att explodera vilken sekund som helst, min näsa är tjock av snor och öronen värker. Fan. Jag går och lägger mig igen, god natt.

Lördag

Nu har jag precis kommit hem från dop. Det var jättetrevligt att träffa alla igen, och mysigt att på träffa den lilla prinsen för första gången. Han älskade min Matthew Williamson-tunika som jag hade på mig, den är full av färger och små, små speglar som blänkte. Helt fascinerad var han. Han var så söt! Tänk vad gosigt att ha en egen liten klump :)

Ikväll skulle jag ha gått ut med min vän Amanda, men jag är sjuk så jag orkar inte det. Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk och ont i halsen. Det är helt otroligt vad frisk jag har hållt mig ändå, med tanke på att jag jobbar på dagis där alla barn är sjuka för tillfället. Det här är andra gången jag har blivit sjuk sen jag började jobba för ungefär 3 månader sedan. Jag var, och är, taggad på att gå ut, men jag känner verkligen att jag bara kommer stå som en zombie hela kvällen. Dessutom ska jag träffa Sebastian imorgon, så det är nog lika bra att vila upp sig tills dess. Nu ska jag kolla på Bonde söker fru och vila tills pappa ropar att det är mat - ibland är det skönt att fortfarande bo hemma. Ciao!


Dagens bild och låt: Let me sign - Robert Pattinson



Jag vet - jag är överdrivet galen i honom.


Fredagsmys

Idag var det jag som lagade middag till mig och pappa - chèvre chaud, felino, baguette, en god sallad och ett glas rött serverade jag, m-m-m! Det är underskattat med lite småplock en fredagkväll.

Nu äter jag non stop och juleskum medan jag väntar på utröstningen i Idol. Artisterna var heelt fantastiska idag (minus Rabih och Eddie för de vill jag inte ens kalla artister - de andra utklassar dem något brutalt), bästa sången hade Erik Grönwall med The show must go on, och bästa känslan hade, utan tvekan, Calle Kristiansson med With a little help from my friends - han tog ett stadigt grepp om mitt hjärta med den passion han hade på scenen, nästan lite Håkan-känsla vill jag påstå, och den anser jag är svår att hitta.


Dagens låt (som jag och barnen på dagis sjunger varje fredag): OLW's Fredagsmys! Kunde inte låta bli.  (:


Vad arg jag blir - hur i hell kunde Mariette hänga löst?

 

 


191109

...är då jag och Emma ska gå på midnattsvisningen av New Moon. Det ska bli riktigt roligt :) Dock är jag rädd för att jag kommer att somna, i och med att filmen börjar vid midnatt (no shit) och slutar vid en två kanske - dels för att jag brukar somna när jag tittar på bio (inte för att jag tycker att filmen är dålig då, utan för att det är så mörkt och mysigt på biografer), och dels för att jag nu brukar gå och lägga mig vid tio, eftersom jag går upp innan sex på morgnarna, och jag måste sova i åtta timmar, minst. När filmen börjar, brukar jag alltså ha sovit i två timmar redan, och då sover jag som en stock!

Hur ska det gå? Jag kan omöjligt sova under New Moon - New Moon! Jag funderar på Dextrosol, Red Bull och kaffe i mängder.






Torsdag

Ja jävlar vad veckorna går fort - snart är det jul! Okej, inte riktigt än, men nästan. (Jag har faktiskt börjat skriva min julönskelista redan, haha!)

Imorgon ska det bli ett rejält fredagsmys med familjen - mycket mer än så orkar man inte på fredagar, eller Jag då iaf. För övrigt ser jag verkligen fram emot helgen - på lördag ska jag, mamma och lillasyster på dop! Det är en tjej som jag växte upp med som fick en jättefin liten pojke för snart tre månader sedan, som ska döpas. Det ska bli jätteroligt att träffa alla dem igen! (:

Sen på söndag ska jag träffa Sebastian som gick i min klass på gymnasiet. Vad vi ska göra är ännu inte bestämt, men det blir nog något av hans förslag - dricka te, sitta på ett café eller lyssna på Muse. Kanske kan det bli att dricka te på ett café och lyssna på Muse? :D Kul kommer det att bli vilket fall! (:


Lyssna på - Pete Yorn & Scarlett Johansson´s Relator !


New Moon soundtrack


Jag har just lyssnat igenom soundtracket till New Moon, och det är riktigt bra! Känns dock väldigt annorlunda från Twilightmusiken, så det ska bli riktigt spännande att se hur de satt in de nya låtarna i New Moon (:

Jag gillar verkligen Lykke Li's "Possibility", så därför har jag den som dagens andra låt. Jag får även gåshud av The Killers "A white demon love song" - LYSSNA!


Emma! Vi får lyssna in oss på de nya låtarna så att vi kan sitta och sjunga med i hela filmen. HAHAHA skoja! ...eller?  :D



241009

Här är några bilder från Musekonserten som min storasyster tog;

Även om bilderna är riktigt fina, ger de ändå inte Muse någon rättvisa. Jag skulle ge mycket för att se de igen - hoppas att de kommer spela på någon festival i sommar, gärna p&l! :D

 

Dagens låt: Uprising med Muse


Pizza

I torsdags var jag på middag hos Jackie som gick samkultur med mig på TEG - älskade TEG. Jag måste säga att jag åkte dit med viss ångest. Sist jag var där hade vi kräftskiva med stora delar av klassen, och vi alla spårade. Alla hade spillt vin över, i princip, alla möbler och mattor - inklusive hennes 1600-talsstolar. Hennes föräldrar blev väldigt arga på henne. Själv hade jag blivit galen. Som tur var kunde hon rädda möblerna med Vanish. Tacka gud för Vanish. Den här gången var vi mycket noga med att vara väldigt trevliga mot hennes föräldrar - hälsade artigt och lagade mat åt dem.

Anyway - jag, Jackie, Emma, Astrid och Kinna hjälptes åt att göra pizza. Den blev supergod! :D Till den blev det lite rosé. Rosévinet var i en plastflaska för övrigt, skitsmart om man till exempel ska ha picknick eller så. Gott var det också! Kommer tyvärr inte ihåg vad det hette, men sen - hur många vinflaskor är i plast? 

Middagen var ett väldigt trevligt initiativ, något som bör göras mycket oftare! :)







RSS 2.0