Var det bara jag som inte visste att Ed Westwick är från England och sångare i "The Filthy Youth"?


Jag har aldrig förstått mig på folk som har tyckt att Ed Westwick (Chuck Bass) är snygg. Jag har heller aldrig följt på Gossip Girl helt. Förrän nu - på båda ovanstående meningar. Jag har sett Gossip Girl 1 och 2 den senaste månaden och damn vad snygg han är ändå, jag satt just och tittade på en intervju med Ed och upptäckte att han kommer från England :O omfg, jag smälter - alla mina absoluta favoriter kommer från England, vilka är Robert Pattinson, Jude Law och nu Ed Westwick. Att Ed även är sångare i bandet "The Filthy Youth" gör inte saken sämre. Man kanske skulle flytta till England? :D



Min favoritscen är dock "Chuck and Blair I love you" - sök på det, den går nämligen inte att bädda in.

 The Filthy Youth

 


Äntligen!


Jarå! Äntligen känns det som att skiten släpper :D Så här pigg har jag inte känt mig på, ja, jag vet inte hur länge! Men för att det inte ska vända nu kommer jag bara vara hemma och ha fredagsmys (utan choklad dock - kan man fortfarande kalla det fredagsmys då? Jag tror inte det, för vad är fredagsmys utan choklad?) och kolla på Let's dance. Missa inte Solsidan som börjar kl. 21.30 på tv4, det verkar kul (:


Som avslutning måste jag sno en älskad låt av en älskad vän, Alexandra. Lyssna på texten.




Ha en underbar fredagskväll <3


Dagens bild




Hahahaa..haa




Börjar det inte gå lite överstyr nu..?


Domen


När jag var hos doktorn igår fick jag återigen höra att jag hade luftrörskatarr - en virusinfektion som man inte kan göra någonting åt, utan att vänta ut den - och utslagen på min hand sa han var impetigo, så det fick jag penicillinsalva för. Och så beordrade han mig att vara hemma och vila i några dagar, så här sitter jag. Hoppas att min Gossip Girl season 2 kommer idag! Ehh..ja, för er som var intresserade.. Tata!


Nedräkning





Idag är det bara 30 dagar kvar till jag ska möta upp Alexandra på JFK i New York! :D


Nu - up and away till doktorn (igen), för jag mår fortfarande skit.


Bon matin!


Kan det vara så att jag mår något bättre efter mina ytterligare 12 timmar jag har sovit? Nu har jag precis vaknat och har kanske inte hunnit känna efter riktigt. Men kanske. Helt galet att jag har sovit 26 timmar på två nätter - det är 10 timmar mer än jag normalt sover. Well, well - hoppas att skiten är på väg bort nu i alla fall.

Nu ska jag börja göra min shoppinglista till New York :D  Tata!


Idag lyssnar jag på Close to me med The cure.


Vila i frid, Linus.

 

http://faschingseskapader.blogspot.com/2010/01/sa-har-gick-det-till-fran-mitt-hall.html





Sick as a dog


Jag orkar inte vara sjuk längre nu, jag har varit sjuk i över en månad nu och det vill inte gå över. Kanske beror det på att jag har gått till jobbet varenda dag, trots att jag egentligen inte orkat. Kanske säger kroppen ifrån, och att det är därför jag bara blir mer och mer sjuk. Jag var hos läkaren i tisdags, hon sa att jag förmodligen hade luftrörskatarr och fick både Molipect och Cocillana - de har fortfarande inte börjat fungera, om de ens någonsin kommer att göra det för Bisolvonen gjorde det i alla fall inte. Fan. Jag vill bara bli frisk som en nötkärna nu! Inatt sov jag 14 timmar, så nu kanske jag är på bättringsvägen, för lite bättre mår jag faktiskt nu. Jag ska sova bort skiten den här helgen. Och om jag inte mår bättre imorgon ska jag vara hemma på måndag också, och sova ännu mer.

Idag har jag kollat runt på hotell i New York hela dagen, för nu är äntligen New York-biljetten bokad! :D

Snart ska jag ta en dusch, gå ner till Ica och handla lördagsgodis och slänga mig i soffan och se på Gossip Girl. Jag älskar Gossip Girl. Senare ikväll blir det Hope for Haiti-galan. Om jag är vaken då vill säga.

 

Robert Pattinson från Hope for Haiti-galan



Robert's tal:

Underneath a flattened university, Maxine Fallon waited. She was crouched in a fetal position and could barely move. In the darkness and during the hectic sounds of the day, through the pain, the hunger and thrist, she prayed that someone would find her. And on the sixth day her prayers were answered, she was found because of a text message from the rubble sent rescuers to her side. Unlike any other event in history, our world has been connected to this tragedy because of technology. Twitter updates, Facebook pages with pictures of the missing and text messages for help. This technology is working right now to connect us, too. At hopeforhaitinow.org, you can donate and you can instantly interact with people in Haiti and anywhere in the globe. Join with those watching and see what they’re saying about something we all care deeply about — helping the Haitian people get back on their feet. Please go to hopeforhaitinow.org. Thank you.


Källor påstår att Rob har donerat 1 miljon dollar till olycksdrabbade på Haiti, riktigt bra jobbat!

Se reprisen av galan på SVT 1 kl 21.00 ikväll!

Färdigpackad med funderingar

 

Så där ja! Nu har jag städat färdigt hela huset och packat alla mina saker. Pappa kommer om ungefär en halvtimme och hämtar mig  här hos moster - det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem igen, jag är så fruktansvärt sällskapssjuk nu!

 

Dagens fundering: Hur kan det komma sig att Niklas Wahlgren är "kock" varje måndag i Förkväll, när han inte ens kan laga mat? Eller ja, han är åtminstone inte något bra på det. Se dagens program (18/1-10) och läs inlägget "Bakom kulisserna på Förkväll" i Alexander Schlmans blogg http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen . Förkväll verkar överlag väldigt oplanerat och oproffessionellt har jag förstått nu när jag har haft på TV:n medan jag har hållt på med datorn.


Värme i form av vänner


Nu sitter mamma, lillasyster och mammas man på flyget till värmen och jag är inte lite avundsjuk. Jag vill också till värmen! Jag tröstar mig med sällskap av två kära vänner ikväll och lite god mat. Och sen är det ju faktiskt inte så långt kvar tills jag ska åka och möta upp ännu en kär vän i New York - så det är inte så synd om mig trots allt.


Dagens låt:




Jag förstår inte


Nu tycker ALLA att Joel Kinnaman är så fruktansvärt snygg, och jag förstår inte. Visst, han ser väl bra ut - men jag menar, alla dör! Är han verkligen så snygg så man dör? Är det bara jag som inte tycker det? Jag kanske måste se Snabba Cash för att veta vad alla egentligen pratar om.

Joel Kinnaman

 

 


New Moon


Nu är det officiellt att New Moon kommer att släppas  på DVD den 20:e mars - och jag som fått filmen av mamma i julklapp, väntar ihärdigt.

Nej, nu ska jag börja med maten - ikväll blir det pasta med kyckling (:

 

 


BB


BB är en förkortning för en himlans massa olika saker bland mina vänner. Idag står BB för Blondinbella. Jag läste hennes blogg dagligen förut - bara på kul -  men slutade att göra det för ungefär ett år sen, då hon började bli för extrem. För "Hihihi, åh allt är så himla bra hela tiden, och jag känner ingenting annat än lycka, jag älskar alla, hihihi" - ALLA har en dålig dag, och man kan inte tycka bra om varenda människa av naturen. Ner på jorden kvinna!

Och hennes förhållande med sin hajälskande pojkvän Nils - okej, nu gick jag för långt. Klart att man får ha en töntig hobby, precis som jag är en Twilight-nörd - men de två är seriöst äldre i huvudet än min morfar och hans fru. Möjligtvis lika gamla. När man är 19 år och ska fira två årsdagen med sin pojkvän - går man då på vinprovning i Gamla Stan och avslutar kvällen med lite ostron och champagne? Och det värsta av allt - hon har en big ass rävpäls!


Jag var bara tvungen att skriva av mig, för jag fick obehagliga rysningar när jag, olyckligtvis, läste hennes blogg. Och snälla bara läs bloggen innan ni svarar att jag är ett bittermonster, eller att jag borde skriva om något viktigare - som jordbävningen på Haiti, vilket jag redan vet att jag borde. Well, well - jag är på krigsstigen idag. Bon soir!


Vill verkligen se, snart är det dags!

Summit har precis släppt postern till filmen Remember me, sjukt fin! (Kolla bara på Rob!)



Den 26: mars är det världspremiär för filmen (:

Resultatet av total ensamhet

Den här listan har jag hittat hos Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

 

Senaste

Låt du hörde: The Killers – A white demon love song
Film du såg: Them (som förövrigt var riktigt bra)

Mat du åt: Kyckling

Kram: Mina dagisbarn   

Puss: Mamma

Känslan: Rädd (för katten som just hoppade upp på bänken bredvid mig)

Resa: Tallin

Glädje: Alla söta dagisbarn, hela dagen

Dröm: Sjukt märklig, komplicerad mardröm

Person du träffade: Maja

Personen du pratade i telefon med: Mamma

Personen du fick sms av: Amanda

Gången du åt 7-eleven korv: Natten på min student

Gången du var utomhus: För en timma sen ungefär

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela och hela, jag har skilda föräldrar.

Saken du köpte: Mat och choklad

 

Allmänt:

Ska bli skoj: Träffa Alexandra i New York!

Ska inte bli skoj att: Sova ensam inatt

Sparar till: New York-resa

Pålägg som gäller: Jag äter aldrig pålägg

Önskar att jag var bättre på: Franska skulle vara roligt att kunna

Dagens dryck: Kaffe

Vad saknar du: Just nu, sällskap

Tre band/artister: The Killers, Muse och Håkan Hellström

Vad har du gjort idag: Jobbat

Brukar du svära mycket: Ja, tyvärr

Hur tidigt stiger du upp: 05.45

På helgerna: Vid nio-tio ungefär

Vad ska du göra ikväll: Laga en god middag och sätta på en bra film

Hur många timmar sover du per natt: Åtta, sällan mer eller mindre

Vem är snyggast i världen: Robert Pattinson

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Oj, sommaren var full med bra saker – jag tog studenten, var helt ledig i två månader, hade en underbar vecka på Gotland, såg några av mina favoritband på Hultsfred osv.

Favoritplagg i garderoben just nu: En vit t-shirt med små nitar på

Längd: 164 cm

Vikt: Hrmpf!

Byter gärna garderob med: Kenza Zouiten, men det innebär att man även måste byta kropp med henne

Byxa eller kjol: Svarta strumpbyxor!

Senast utlästa bok: Så länge vi båda andas, snart Babbeldrottningen

Mitt rum kan beskrivas som: ? Hemmablind

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, och hungrig, men glad 

Jag tränar: inte, men jag tänkte köpa en crosstrainer senare den här månaden

Jag ville bli när jag var liten: Dagisfröken, eller dagmamma (faktiskt)


4 Februari



 
Den 4:e februari ar TEG öppet hus - någon som hakar på och värvar nya TEGare? :D


Framtiden


Ni vet säkert hur det är när man precis har tagit studenten (eller ja, det har ju iofs gått ett bra tag nu, men det känns som att det var nyligen) och väntar på att man ska veta vad man vill jobba med och plugga till, helt ur tomma intet, samtidigt som man vet att det aldrig kommer att hända - men det har hänt mig nu! Jag har alltid vetat att jag vill jobba med barn eller omsorg på något sätt, och när jag nu har provat på att jobba på en förskola ett tag vet jag att det är det här jag vill - så nu har jag tänkt plugga till förskole-/lågastadielärare, förmodligen till hösten :D Jag ser verkligen fram emot det!


Tisdag


Lördagen var sjukt rolig - först åt vi kycklingsallad och drack rosé hemma hos mig (och trotsade vintern), dansade till Lars Winnerbäck var och gick ut på Ace. Det enda som saknades var Alexandras sällskap <3 Annars var kvällen, i princip, fulländad!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och tänkte vila lite med Gossip girl-boxen som jag fick av mamma i julklapp <3 Sen ska jag nog baka pizza!


Lördag


Äntligen lördag! Gårdagen var väldigt seg, jag var så trött att jag nästan somnade på jobbet när jag skulle se till några barn (kan jag bli frisk någongång så jag slipper det?!). Då bestämde jag mig för att gå ut med barnen i de tvåsiffriga minusgraderna - då vaknade jag åtminstone till en stund. Efter jobbet mötte jag upp min mamma och lillasyster i Mörby centrum för att handla middag och fredagsmys - det blev kyckling och grönsaker i kokosmjölk och röd currypasta med ris, riktigt gott, det smakade verkligen Thailand! Till middagen kom även min storasyster, jättemysigt (:

Ikväll kommer två av mina bästa vänner, Johanna och Kristina, på middag. Sen blir det utgång - det ska bli riktigt roligt att gå ut, för det var ett tag sen! Jag har precis städat lite och nu ska jag göra en ansiktsmask sen hoppa in i duschen. Hoppas att ni också får en lika bra lördag som jag, au revoir!


What to do, what to do?


Jag är ensam. Jag har längtat efter att vara ensam väldigt länge, men när jag nu väl är ensam så är det sjukt tråkigt. Min storasyster har bott med mig sen i söndags och det var mycket roligare. Eller okej, helt ensam är jag inte - jag har två katter här bredvid mig, men de sover bara så de räknas inte.

Vad ska man göra? Jag googlade what to do? och fick upp den här hemsidan; http://www.urban75.org/useless/bored.html hahaha, mina favoriter är nog Pretend you´re a robot och Blink wildly and then close your eyes really tight for an interesting light show.

Nu när jag är klar med de sakerna (hee..) vet jag inte vad jag ska göra, förutom att berätta sakerna för er :D Nu vill jag så jättegärna titta på skräckfilmen Them, men efterom jag är ensam inatt kommer jag väl aldrig kunna somna - dels för att huset är gammalt och knakar och dels för att min moster är en skräckfilmsnörd, och Them är den läskigaste, eller mest obehagliga, hon någonsin sett. Främst för att den är baserad på en sann historia. Titta här:



Nej, det blir nog för mycket. Jag får titta på Baksmällan istället. Igen.


"Det är lycka att få en riktigt gul ostkrok"


Haha Maria Montazami är så skön, tänk att ha henne som vän - det skulle vara fruktansvärt roligt :D Ursäkta kvaliteten, jag hittade ingen bättre.


Idag åkte jag, mamma och hennes man till Kista galleria för att äta lunch, det blev kinamat på Chopsticks - sjukt gott! Jag hade innan hört att Monki har öppnat där så jag letade mig dit i folkmassorna, och det var det verkligen värt, för när jag kom dit såg jag att de hade en massa reakläder kvar - inte alls som i stan där det är helt utplockat. Iiih :D Jag köpte en tjock kofta, en kjol och en klänning för 375 kronor - trehundrasjuttiofem kronor! Jag fattar tyvärr inte hur man tar, om man kan ta, bilder från Monki's hemsida - men det var iaf en svart kjol med små nitar, en rosa klänning där halva var i spets, och en lång, tjock gråmelerad kofta (för er som är intresserade). Nej, nu ska jag packa - ska bo hos min moster i två veckor (:  Ajöken!


Gott nytt år!!


 


RSS 2.0