Bra dag!


Djurade låångpanna igår mellan 8-00. Gick väl helt okej tror jag, och är mer än död idag. Nu ska jag vila och dricka massor av kaffe, sen ska jag äta middag med Johanna och Emma på Koh Phangan, och senare träffa min kära pojkvän som äntligen kommer hem efter en vecka i Norrland idag!





Idioter är de allihopa


Jag pratar sjävklart om de amerikanska domstolarna.

Idag tänker jag inte skriva något mer än om Troy Davis som avrättades 05:08 inatt för att för 22 år sedan påståtts ha skjutit en polisman - detta utan klara bevis, stora tvivel om hans skuld, över 660 000 namninsamlingar i protest och trots att 7 av 9 vittnen har dragit tillbaka sina vittnesmål. Han var med största sannolikhet oskyldig. Det här är bara äckligt, rasistiskt och helt jävla sinnessjukt.



http://www.amnestyusa.org/our-work/cases/usa-troy-davis/watch-videos-examining-the-troy-davis-case



Dålig start.




Att ha sin bättre hälft på 70 mils avstånd utan en fungerade mobil är fan värdelöst, frustrerande. Särskilt när man haft helt jävla fruktansvärda mardrömmar som relaterat i helvetes svullna ögon av timmars gråt i natt utan någon att krama och få kramar av. Ååh, koom heeem. Att jag sedan har ont i halsen gör inte saken bättre. Måste nog gå till läkaren med den eftersom att det kan vara sommarens halsböld som är på väg tillbaka.

Nej, nu får jag fan ta mig i kragen, försöka tänka positivt, ta en ipren och en dusch så blir det nog bättre snart. I alla fall på lördag.



Jag ger upp


Vad fina ni är. Hur kan jag säga nej? Och hur kan jag ha lika många besökare idag som för en vecka sen? Aw.

 

Jag kommer dock inte uppdatera dagligen den här gången, bara om jag har tid över eller har något värt att skriva. Nu har jag det. Dels HEJ, men även att B-sidan på Wild Beats nästa singel finns att lyssna på nu, och den är helt fantastisk!



 

-

Annars? Jag saknar Micke, han är i Norrland och jobbar och är asduktig. Jag pluggar lite extra den här veckan. Utöver det är allt kalas!

 

 


Slut

Har inte så mycket mer att skriva här tror jag, det här är nog det sista. Jag mår alldeles för bra för att behöva skriva av mig nu - vilket har hjälpt enormt under de två åren jag har skrivit här - och har alldeles för lite tid. Jag har dött några gånger, nu kan jag börja leva. Tack alla som följt mig. Det var det!

Du är det finaste jag vet


Hemma igen, rätt frisk också - mår fantastiskt vilket fall.

Var på Håkan på Grönan igår. Det var helt underbart att vara där med sina absolut mest älskade och med ens finaste armar runt sig under låtar som "Det är så jag säger det" och "Gårdakvarnar och skit". Hans låtval var dessvärre inte de bästa - hur kan han inte spela "Hurricane" och "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger"? Men vad fan - man kan inte få allt.



Jag går inte isär när jag går med dig.



Praktik!


Fixade precis en praktikplats i personalrestaurangen på TV4!! Fick den genom rekryteraren i F12-gruppen - det är nämligen Melker Andersson som driver den restaurangen. Hade jag ingen aning om innan, men helvete vad fint att arbeta under honom i sju veckor från vecka 42, vilket jag kommer att göra!

Ja jävlar.


(HAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!)



Nu måste jag gå och köpa Kan Jang eller nåt, dör ju nästan.



I would lie anywhere with you.


Vad fan är det för ett envist jävla virus som inte ger sig? Jaja, jag vinner förr eller senare i alla fall.

Äntligen, äntligen, äntligen släpptes biljetterna till Wild Beasts på Debaser igår!! Ni som inte går missar något som kan vara det musikaliskt största under det här decenniet. Minst. Ja, så jävla bra är dem.

 

 

 

En annan fantastisk musiker.






Snorunge


Annars är jag bara glad!


<3


Är lite kär i Kurt Vile nu också. Älskar My Sympathy, Runner Ups och Baby’s Arms.

http://stereogum.com/800132/kurt-vile-the-creature/mp3/


Imorgon åker jag och kollar in Emmas nya lägenhet efter skolan, sjukt spännande! Och nej, jag har fortfarande inte blivit frisk - vilket rubriken antyder. Fan orkar inte. Spring förresten aldrig med feber, alltså inte ens till bussen. Nu ska jag fortsätta tröstäta ostbågar i hopp om att bli bättre. Jag menar - jag vill också kunna skrika till Håkan på fredag!!



Hej

Febern går inte ner, men det gick nog bra idag ändå. Och ja, jag och killarna gick och fikade på Stadsmissionen efter provet. Sjukt bra tips förresten om man är är i Sumpan och är sugen på fika! Sjukt goda bakverk (morotskakan är gudomlig) och riktigt bra kaffe. Sen mår man såklart bra i själen efter att ha skänkt pengar till dem också - tror att 50% går direkt. Måste vila nu, heej.

På väg.

Klart som fan man har feber första provtillfället - varför inte ha oflyt när man kan menar jag? Allt jag har pluggat in är som bortblåst i skallen nu. Fuck. Men jag får djura i alla fall. Och ja, jag tänker trösta mig med typ glass efteråt.

Myshelg


Helgen har varit fenomenal förutom att jag har varit sjuk, men det har funkat med Ipren. Skönt att jag blev sjuk efter en dag på jobbet, fantastiskt immunförsvar. I fredags åkte jag med mina smörgåstårtor jag gjorde i skolan till min underbara, blev Embargo på kvällen. Igår hade vi kräftskiva hos Al, sjukt mysigt var det, åkte hem till Micke efter det. Idag hade vi släktlunch, alltid lika trevligt.

Har prov och gruppredovisning imorgon, måste plugga, och så vidare. Men om fem minuter börjar Idol och jag måste poppa popcorn!




1 månad kvar!



RSS 2.0