Frisk som en jävla häst!!

Helvete vad underbart :D Inget mer snorande, avsaknad av smak och lukt. Ingen mer sjuk huvudvärk och feber. Peppar, peppar - men fan vad skönt det är att vara frisk! Kan inte bli mer taggad inför att ta mig an plugget, nya utmaningar på jobbet och helgen nu :)

.

Livet är ingenting för amatörer. Jag lever livet.

Hard work, work!

Nej då, veckan har fått en riktigt bra start! Skön dag med kidsen, trots regnet, hämtade ut mina böcker för distanskursen jag läser och ade en informationsrik personalkonferens. Sitter på bussen på väg hem nu. När jag kommer hem blir det en lång varm dusch och sen ska jag ligga och bläddra i mina nya böcker tills jag somnar. Livet är bra nu. Och ni - ni har väl inte missat att Sommar! har kräftskiva på fredag? Osa på hemsidan för att komma :) ses där!

Älskade, älskade Johanna

Nu är min fina vän i sin lilla lägenhet i Paris. Nej, jag är inte alls avundsjuk. Sitter på morgonbussen på väg till jobbet - glamouröst. Men om ett par månader ses vi i kärlekens huvudstad, underbara du! Följ Johannas äventyr på http://autumninparis.blogg.se

Hahahahha!!

 
Dagens höjdpunkt: Lars Leijonborg på en alvedoncykel vid Svampen. Yes, så jävla kul, hahhaha!


Half asleep, half awake.


Gårdagen var riktigt rolig - jag undrar vart kvällen tog vägen egentligen! Jag och Emma kom till Ace tidigt - strax efter tio och drack lite billig, och äcklig, öl innan elva. Fatölen byttes snabbt till Heineken för oss båda. Efter någon timma kom Kinna och Marcus in också - sjukt kul! :) Nu lät det som att de kom tillsammans, det gjorde de inte. Som vanligt kan man alltid lita på Daniel Öhrn vad gäller musiken - alla favoriter spelades!

Missade precis nattbussen hem och fick vänta en timma på nästa, var inte hemma förrän vid halv sex. Ööh! Vaknade vid tio och åt frukost, godis och stjärnor. Mådde illa av allt jag hade tryckt i mig. Kollade på Flickan från ovan igen. Duschade. Åkte in och svullade sushi och asiatisk buffé på Rice med Emma, Kinna och Al <3 Jag kände att jag behövde få några extra kramar från Kinna innan hon åker, nu om en timma. Fick ett samtal från Johanna för en timma sen också, hon skulle gå på planet då. :( Jag kommer att sakna er älskade vänner!

Nästa helg kör Sommar för sista  gången.. :( Klart att jag hänger där både fredag och lördag! Vi ses där :) Riiight? Ge mig sommar 2010 i repris!

Nästa tagg är som sagt den 18:e september då Erik kommer upp med sina två awesome band som ska spela på Debaser Slussen. Ser fram emot det! The Fume och Ram Di Dam - lyssna in er och kom dit! Skön walk of shame man kommer dra till vallokalen på söndagen..haha!





Lördag


Gårdagen var heellugn! Gjorde fajitas till middag och köpte massor av godis och fredagsmys till kvällen. Hyrde även två filmer  - Shutter Island och Flickan från ovan - sjukt bra filmer! Jag somnade redan vid tio och vaknade vid nio imorse. Efter frukosten åkte vi till loppis, jag och pappa. Sjuuukt mycket skit det säljs på såna ställen! Jag fick nöja mig med två böcker - Hemsöborna av Strindberg och Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät, av Paulo Coelho. Fem spänn styck, så jag är nöjd :)

Ikväll slår Ace upp dörrarna igen och gästas av Bombardier och Baba Sonic. Självklart är vår favorit Daniel Öhrn också där! Kan det bli så mycket bättre? Emma och förhoppningsvis Kinna med hennes vän Linnea hakar på ikväll, ska blir riktigt kul - det var ett tag sen sist man var på Ace.

 

Vi ses på dansgolvet kära vänner!

 

 


BTW!

MM - Maxxaren Madde är mitt namn till F5! Riiight superfemman?!! EE - emo-emma, hahaha jättekul! Vad fick de andra för namn? Kärlek!

Öööööh!

Jag önskade verkligen att jag skulle få sova inatt, eller trodde snarare - i och med att jag var så sjukt trött efter gårdagens arbete - men inte då! Jag har bara legat och hostat hela natten. Har inte sovit mer än ett par timmar inatt.. Maxxaren Madde maxar alltså inte ikväll, hon sover, förhoppningsvis.

Ännu en helvetesdag

Inte nog med att barnen bråkade, skrek och trotsade mådde jag skit - förkyld som ett helvete och en extrem huvudvärk. Jesus!! Det jobbigaste är att inga värktabletter biter på mig längre. Kan bero på att jag har tagit alltifrån treo och Alvedon till voltaren och Ipren, varje dag i två veckor. Idag blir det spaghetti och korv till middag, orkar inte anstränga mig mer än så. Köpte även en stor påse godis, bara för att jag tycker så jävla synd om mig själv, och pappa, idag. Jag har smittat stackars pappa som annars ALDRIG blir sjuk. Undrar vad det är för en skum förkylning. Alla på jobbet och i min närhet har fått den.

Jaahaaaa!


..jag hade bara PMS igår!! :D haha, det förklarar saken. Fan för PMS. Skulle egentligen inte ha det nu - det var därför jag helt uteslöt PMS, men antingen var det pga mitt slarveri eller för att kroppen till slut sa ifrån. Jajajajaja, to much information!! Men jag ville bara komma till att jag inte var en bitterfitta på riktigt utan helt enkelt av naturliga skäl!

Hörni!! Spotify:a The Fume och Ram Di Dam!! Sjukt bra band som spelar på Debaser Slussen den 18:e september I've been told - obligatorisk närvaro! Puss på er!


Här kommer lite smakprov;





Älskade, älskade vänner.

Tack för en underbar middag älskade, älskade vänner. Hur sorgligt det än är att två femtedelar av oss åker, mår jag så mycket bättre nu är tidigare idag. Vad skulle jag göra utan er? Bullshit det jag skrev tidigare om kompiskramar - de är fantastiska. Jag är så glad att jag har er. Jag älskar er <3

Men ööööööh!

Varför ska taxis alltid dra pengarna hundra år efter att man åkt? Nu står jag med minus på kontot och utan något gott att äta. Kan det bli så mycket värre? Ja, det kan det faktiskt. För egentligen är jag inte bitter, jag är ledsen och orolig för mina två älskade vänner som flyttar snart. Avskedsmiddagen börjar klockan halv åtta idag.

Jävla helvetesdag.

Vad hände med "det går bra nu"? Fan heller. Har haft en riktig skitdag utan minsta tålamod - prova jobba på förskola utan tålamod en dag - med halsont och är helt matt i hela kroppen. Ge mig en pojkvän som kan krama mig när jag kommer hem från jobbet dagar som den här! Kramar från vänner och familj i all ära, men inget slår ändå en pojkvänskram. Fuck it, jag går och spenderar mina sista ören av min lön på något gott nu. Jajaja, kalla mig bitterfitta om ni vill idag, jag gör det själv.

Lön

Det var längesen lönen var så efterlängtad som den här! 4 dagar kvar... (JA, jag får lön den 27:e!) Den här lönen kommer att gå till en flygbiljett till Paris för att hälsa på Johanna, och förmodligen en PS3 :D niiice! Och, just det, just det - en tandläkarräkning ska också betalas.. Jahapp, det var den lönen liksom. Får nog vänta med PS3 en månad.

.

Det går bra nu. Allt jag vill nu är att bli frisk, sen är jag på topp igen. Det behövs när en av mina bästa vänner flyttar till Paris om sex dagar.. Nej, nu är det dags för lite matlagning.

Om man skulle ta sig i kragen..eller?


Folk har börjat ifrågasätta mitt festande, andra uppskattar det. Men när det kommer till att människor i min närhet blir nästintill oroliga, börjar jag fundera över det själv.

Jag har, vilket jag inte har skrivit någonting om i bloggen tidigare, mått skit i över ett år. Och då menar jag verkligen jättedåligt, vilket jag har fått hjälp med nu. Under den tiden träffade jag knappt människor, inte ens mina närmsta vänner. Jag levde som i ett vakuum. Sov, jobbade, åt. Det var, för övrigt, under den här tiden jag skrev alla mina kritiska inlägg, och egentligen anledningen till att jag startade bloggen. När jag nu äntligen mår bättre, rättning - jag mår fantastiskt jävla bra - så älskar jag att gå ut, dricka lite öl, träffa nya människor, dansa och sjunga till sin favoritmusik.

Om man läser min blogg ser det nog värre ut än vad det egentligen är. Om det handlar om alkoholintaget, kan jag utan problem minska på det, men jag tror att det handlar om kontrasten för mina föräldrar - från att vara hemma varenda dag till att vara ute på äventyr nästintill varje dag. Det här är ingenting som stör min egentliga vardag med jobbet och familjen. 

Jag har kul.  Jag mår bra. Jag njuter av att vara ung. Var inte oroliga för mig - jag lever bara livet.






















Kärlek. Ni betyder allt för mig.


Jarrååå!


Gårdagen var som alla andra helger - galen! Men jag måste ändå säga att den här fredagen toppar de tidigare galna fredagarna. Jag, Emma, Johanna, Kinna, Ligia, Alexandra och Christoffer var hemma hos Alexandra och åt jättegod wok och drack massor av vin :)

Jag var tyvärr den enda som var taggad på utgång, men det ordnade upp sig! Emma, my friend in need! :D Vi var på Sommar (no shit!) vid ett tror jag att klockan var, och röjde som aldrig förr. Sjukt kul var det! Kvällen slutade med efterfest vid Odenplan med ägaren till Sommar, kvällens DJ's och en riktigt trevlig tjej vid namn Emelie - niice!! :D

Jag har i princip sovit sen jag kom hem, och vaknade igen för ett par timmar sen. Har bara sett på Valentines day emellan - överskattad film måste jag säga. Jag hade planerat en till Sommar ikväll, men jag är RÄTT sliten nu, dessutom är alla mina vänner otaggade bakisråttor idag, så det är ingen som är på. Det blir nog en lugn kväll i soffan med mina efterlängtade popcorn ikväll.


Freeeedaaaaag!

Nu é det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys! Eller röööööj, för min del :D Känner mig något klarare i huvudet i dag, efter många timmars sömn. Började även dagen med London-förkylningstabletter, kan jang, en kopp te med massor av honung och bafucin, och hoppas nu bara på att min sinnessjuka huvudvärk snart ska släppa. Bloggar nu från bussen på väg till jobbet och sätter nu på lite Kaiser Chiefs och taggar - bara för att det är fredag!!

Sömn.

Efter fyra timmars sömn och en massor av mys i sängen med californication säsong 2 som kom hem i brevlådan idag, mår jag faktiskt lite bättre. Jävla tur att jag känner mig frisk nog för att jobba imorgon - hoppas att jag inte blir sämre igen nu, för imorgon har jag planerat att köra all in! För dig, för dig, för dig Johanna <3

Sjuk.

Det blev en snabbvisit på jobbet idag, minst sagt. Jag hann dricka lite kaffe, sen kom jag på mig själv att nästan somna där i soffan - jag är helt matt i hela kroppen och låter värre än en man som har rökt i 70 år, med whiskeyröst. Inte okej! Jag som gick runt och skröt om att jag hade blivit så frisk igår! Där fick jag. Jag måste bli frisk till imorgon. Nu ska jag hem, bädda ner mig i sängen och kurera mig så mycket jag bara kan.

S.


Jag önskar att jag bara visste vem du var i ett skådespel

om jag kunde veta hur hon kände
när hon korsade sina andetag i kaos
formade som ett sjukhus motorväg
hon har ett sår på sin kind från
pojken som aldrig önskade någon
som aldrig gick att bryta sönder

om jag fick känna hur hon kysste
för jag vet att hon kysser inte längre 
hon känner med fingrarna där de
en gång brände som om de faktiskt
fanns kvar och i hennes hjärta slår
fortfarande hans slag 

om jag visste hur hon kände när
hon skrev ner sina ord i en bok
som en psalm när tomma blad
blir till berättelser om den där
pojken som kanske kom alldeles
för nära tätt inpå 

men jag förstod att när vi knöt
våra fingrar och nästan rörde
vid varandra kom stunden
där jag alltid var ensam

jag hoppas du inte märker hur jag andas


http://kameratre.blogg.se/2010/february/utkast-jan-29-2010.html#comment


Så fint Rappen!
Hur kommer det sig att så många av mina vänner är fantastiska poeter?


Mahahaha!


Dagen har varit bra idag - jag fick mysa med mina bebisar på dagis i några timmar :) Efter jobbet gick jag till Danderyds bibliotek och lånade några böcker till min utbildning. Nu är jag taggad!

Sjukt kul på biblioteket förresten - jag frågade receptionisten efter en påse till mina böcker, hon gick och hämtade en och höll i den hårt när hon sa; "Jaa, egentligen tar vi 2 kronor betalt för de här påsarna , men du kan få den här som en liten välkomstgåva från oss här på Danderyds bibliotek!", och så räckte hon över påsen. Hahahahha! Jag klarade av att hålla minen och nigade och tackade så gott. Så gulligt ändå! :D

På fredag är det dags igen - konsumera god mat och alkohol med vännerna! <3


Sensommar med mina närmsta, rosé och The Strokes. Jag mår bra nu.


.


Jag klarar inte av det här längre. Jag ger mig själv, men får ingen respons. Drar en stor shot cocillana och hoppas på en rådäck så att jag kan vara utan den här känslan i några timmar. Dessvärre brukar den förfölja mig även då. Jag är så patetisk.

- Vad sägs om en rejäl utekväll på fredag tjejer? Jag behöver er nu. Emma? My greatest maneater-friend!


.


Det tog en sekund att knyta banden, en evighet att klippa dem.

- A.


Tillbaka till verkligheten.

Efter min sjukt goda middag fick jag ett ledset meddelande av Amanda, jag kände att hon behövde en trogen väns sällskap så jag knatade över. Vi pratade massor och kollade på Cougar Town. Kom precis hem, har tvättat av mig dagen och lagt mig i soffan för lite bra tv innan läggdags - inget popcorn och cola för mig ikväll alltså. Tillbaka till verkligeheten. Det känns.

Underbara tisdag..eller?

Förutom att jag blir mer och mer dunderförkyld och trött, och förutom att jag har torkat snor, bajs, näsblod och spyor, har dagen varit helt okej. Haha, vilket glamouröst jobb man har..! :p Jaja, jag visste i alla fall precis vad jag gav mig in på när jag bestämde mig att arbeta med barn - de underbara delarna väger definitivt upp de ovanstående. Nu sitter jag på bussen från mörby med en påse mat - tagliatelle, tomatsås med färska grönsaker och halloumi serverar jag ikväll. Så jävla gott. Så jävla lätt. Sen blir det fan popcorn och cola för mig ikväll, det tycker jag att jag är värd efter idag..

KUI

Idag börjar äntligen min barnskötarutbildningen! Sitter och väntar på uppropet nu. Rummet är fullt av riktigt slitna människor, och här sitter jag - som en av dem? Jag vill inte se mig så. Tur att utbildningen är helt på distans.

Sova, sova, soova!

Nehe, tydligen ingen däck på mig - pigg som en jävla lärka! Trots rödtjutet. Oohh, det kanske inte var en så bra idé att ta Londontabletterna med alkohol, eller? Och nej - jag är inte så dum att jag sväljer ner tabletterna med vin, om det var det ni trodde att jag hade gjort. Jaja! Ska väl ge min sköna säng en seriös chans nu.. Soov goott!

Bajsförkyld och latexkläder.

Dagen har varit riktigt bra idag, vi hade planeringsdag på jobbet - det gick superbt. Känns skönt att komma igång på riktigt igen. Har dock efter bara tre dagar med barnen dragit på mig jordens förkylning - jag låter som en man numer så bli inte rädd när jag ringer! Vid fyra gick vi hem till en av alla kollegor och drack vin, snackade skit och spelade frågespelet "Hur fan visste du det?". Vi spelade inte riktigt utan skrek bara ut svaren om man kunde dem, oftast skrek alla i mun på varann. När frågan "Hur förvarar man bäst latexkläder?" kom, skrek jag; "MÖRKT!!!", samtidigt som alla andra var knäpptysta och tittade konstigt på mig. En frågade "Och hur fan visste du det?" (eftersom det var rätt svar), men vad fan vet jag? Hahahhahaha!!! Hur fan visste jag det?! Efter ett par timmar åkte vi vidare till Gamla stan för en god middag. Nu har jag precis tagit London typ "sov-och-krya-på-dig-tabletter" så jag däckar väl när som helst. Hoppas att jag mår bättre imorgon för då ska jag på upprop och introduktionsmöte angående barnskötarprogrammet jag ska börja läsa på distans nu - ser sjukt mycket fram emot det! :D Jesus, vilket långt inlägg det blev. Kände att jag behövde dela med mig av latex-incidenten. Jaja, tjarrååå, hörs imorgon - förhoppningsvis något friskare och piggare!

Mina vänner är mitt allt

Tacka gud för Amanda! Hon gav mig precis det sällskap jag behövde ikväll. Vi pratade massor och grät till P.S. I love you. Jag är så glad att jag har er fina vänner som alltid ställer upp vad det än gäller, ni vet vilka ni är. Jag älskar er <3

.


Har fortfarande inte dragit igång någon film..bara grubblat.

Filmen tar jag istället med Amanda ikväll, jag behöver sällskap nu.


A.


Icke rättvist av mig att skriva bootycall, förlåt mig.



Vilda väster blev lugna söder




Vilda väster blev lugna söder.


Vi delade en billig flaska rött.


Ögonen möttes av sol speglad i huvudstadens fönster.


Vi rökte alltför många Marlboro Light, vi kysstes för få.


Timmar passerade som sekunder och den hårda klippavsatsen kändes bara mjuk.


Min hand höll din medan stormen efter lugnet försökte hindra oss.


Men vi satt stadigt i augustinatten, du och jag, älskling...



<3




Glad!


Yes, då var Californication 2 och Gossip Girl 3 beställda! :D Älskare!

Fuck it, "Inbäddning inaktiverad på begäran" - gå in här iaf :) http://www.youtube.com/watch?v=4sWTBMoyr4I&feature=related





God mat och bootycall från Oslo.


Gårdagen var helt underbar - Amanda bjöd mig på en trerättersmiddag, avokado med räkröra, massor av grillat och hallon med vaniljkesella, och rosé till det :) Riktigt gott och trevligt var det! Jag gick hem därifrån vid halv två, jag menar, fick ju inte sova så mycket natten innan så jag var sjukt trött. Fick ett bootycall från Oslo vid fem, hmm.. Jag vet inte vad jag ska säga. Förlåt A.

Jajaa! Skönt att jag klarade tre dagar på jobbet - nu är jag DUNDERförkyld! Back to work imorgon iaf. Idag blir det en riktig slappdag med en bra film :)

HA'RE!



Kärlek.


Vad i hell?


Efter min fem timmars långa dusch skulle jag sätta upp håret i en knut och upptäckte att jag har ett big ass-blåmärke på baksidan av överarmen. Jag pratar alltså om ett blåmärke som är fem centimeter i diameter, bajsont gör det - hur fan gick det till? Kan man ens få blåmärken där? Hahaha, sjukt..




Vad i hell?


Efter min fem timmars långa dusch skulle jag sätta upp håret i en knut och upptäckte att jag har ett big ass-blåmärke på baksidan av överarmen. Jag pratar alltså om ett blåmärke som är fem centimeter i diameter, bajsont gör det - hur fan gick det till? Kan man ens få blåmärken där? Hahaha, sjukt..




Ännu en galen fredag på Sommar.


Sitter på tåget på väg hem efter en helt galen natt! Jag, Amanda, Johanna och Alexandra gick ut till Sommar tidigt igår, det var sjukt mycket folk - kan bero på att DNpåstan tipsade om Sommar igår - mina tår är kolsvarta efter alla som trampade på den och klänningen är helt fläckig av all utspilld öl. Men det var det värt! Fick i mig RÄTT mycket igår - jag verkar vara härdad efter semestern, haha! Tydligen så funkar tequila jävligt bra mot halsont - bra att veta! :D tjaråå!


.

Definitivt feber...fuuuuuuuck! Men den ska inte förstöra min kväll, den får värktabletterna ta hand om.

Freeedaag!

Trots halsontet - och är det feber jag känner? - som måste ha uppstått under natten (det enda negativa med att jobba på förskola är att man blir sjuk så fort man kommer tillbaka från semestern), var jag sjukt taggad! Det är fredag, vilket innebär Öhrn på Sommar! Ikväll kör vi all in - vi maxar, vi köör - jarråå! :D

Torsdag


Andra dagen på jobbet efter semester gick även den väldigt bra - riktigt mysig till och med - trots ännu en natt utan riktig sömn. Hoppas verkligen på att få sova inatt - vi kör ju all in imorgon! Eller vad fan, jag är ju iofs pigg nog att köra nu, så det blir säkert inga problem med det :D


Nu när jag har en del läsare vill jag passa på att fråga om någon känner någon som vill hyra ut en lägenhet till mig och en, möjligtvis två, tjejer till? (a) Allt handlar om kontakter. Någon? Tänk efter noga nu!


Avslappningsmusiken funkade uppenbarligen inte igår så nu kör vi istället några gamla favoriter;





 

 


Första arbetsdagen efter semestern


Kan inte klaga på dagen! Även om jag bara sov tre timmar var jag ändå ganska pigg idag, eller okej, huvudet var inte med på alla punkter, men jag överlevde i alla fall dagen! Det var faktiskt roligt att komma tillbaka till alla sköna kollegor och söta barn! 

På väg hem tänkte jag att jag bara skulle lägga mig i soffan och dra igång en film, men istället städade jag utav bara helvete, tvättade massor av kläder och betalade alla räkningar - wtf? Jag går på högvarv nu. Skulle lätt kunna köra. Så fort jag kommer kunna slappna av det minsta, kommer jag definitivt att rådäcka! Hoppas på åtta sköna timmars sömn inatt!


Nej, vad sägs om lite avslappningsmusik?






.

Jahapp, det var en månads semester.. Har helt och hållet vänt på dygnet, jag brukar komma hem den tiden jag måste gå upp nu, gaah! Well well, off to work!!

Kärlek.


Så mycket känslor, så mycket sorg. Det gör ont att läsa det du skriver.. Dina ord berör mig.

http://www.poeter.se/kape



Amor, dra ur pilarna.

 

Spruckna läppar,

 

tårade ögon,

 

defekta dagar.

 

Trasiga tankar,

 

kantstötta minnen.

 

Amor, dra ur pilarna.

 

De förblöder mig.

 

Jag ber dig.



http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1034313


 

 


Måndagen


Sjukt lyckad kväll igår! Jag, Emma och Kinna började kvällen på Snaps, drog sen vidare till Mest och sen till slutdestinationen - F12. Salongen, eller Öhrnnästet, var riktigt, riktigt bra! Men vad annars kunde man vänta sig med Daniel Öhrn till dj? Som vanligt spelade han det bästa av det bästa!

Och just det - vem var ute på F12 om inte självaste Joel Kinnaman!! Klart att man fylleraggade.. Stackarn, men han är nog van.

Vi stannade in till det sista, och idag mår man som man förtjänar.. Eller nej! Det var en sjukt stor kille som klev mig på stortån så att nageln sprack, så lite synd är det om mig! Nu ska jag sova vidare och ladda inför jobbet imorgon...


Sjukt äckligt.


Bästa bakisfrukosten!


Jarrååå!


Mahaha, det var inget! Han skrev just tillbaka på fejjan :D

Nu kööööör vi!






Tagg!


Är sjukt taggad inför kvällen - först Snaps, sen F12. Ska bli sjukt kul avslut på semestern! Någon som har Daniel Öhrns nummer så han kan skriva upp oss på gratislistan? (a)


Helt fantastisk.


Hängd på en vägg i galleriet "Livet"

I mina ögon är du i särklass världens,
underbaraste konstnär.

Du förändrade allt,
du målade upp visioner.

Du finslipade med kunskap.

Du avslutade med en stor klick
fina tankar och idéer.

Den grå världen,
blev färgsprakande.

Jag blev och är,
en finare människa.

Du förälskade dig i den du målade,
jag förälskade mig i dig, min konstnär.

Trots all tid du spenderade på mig med kärlekspenslar,
är jag idag ett av verken du förnekar all inblandning i.

Ur ditt perspektiv förstår jag dig,
ibland var det som om inget du målade verkligen fastnade.

Men så var det inte,
det var bara materialet, jag, som var svårtorkat.


Önskar jag var konstverket i ditt galleri,
som aldrig blev klart.

Konstverket som du alltid målade med nya färger,
som du hela tiden gav nytt liv.

Nu finns jag inte längre med i din portfolio,
men jag oerhört tacksam över att en gång funnits där.

Du målar någon annan nu,
och jag är glad att du skapar nya underbara konstverk.

Jag sprattlar själalöst som hängd,
hängd på en vägg i galleriet "Livet".

Färgerna håller dock i sig och kanske kommer det en dag då,
då jag hoppar ur tavlan och börjar måla andra.

För det minsta jag kan göra, 
är att ta steget ur mig själv, det du en gång målade,
och försöka föra din oerhörda talang vidare.

Jag kommer aldrig sluta älska dig min underbara konstnär,
och jag kommer aldrig vilja eller våga älska något av mina egna konstverk.

För jag är rädd att glömma dig,
rädd
för att det jag målar aldrig kommer att fastna,
rädd för att mina konstverk sviker mig så som jag, ditt konstverk, svek dig.


Tagen från:

http://thewrittenword.bloggspace.se/






Rastlös.


Jag är rastlös. Inte bara nu, utan överlag, och det beror inte på att jag har semester nu - för semester innebär fullt upp för mig. Jag känner bara att jag vill göra något roligt av mitt liv! Typ som min vän Johanna - åka till Paris och plugga vid Sorbonne för en termin!

Ööööhh, jag vill göra nått med mitt liv!!

Jag behöver fast tjänst så att jag kan ta lån och flytta, jag känner mig instängd nu. Det ska jag skaffa mig på ett eller annat sätt. Men först måste jag skaffa mig balls..



Lördag 7/8-10 = Lasse i Långholmsparken <3


Jag och mina två kära vänner, Sebastian och Johanna, ställde oss i kön till Lasse vid fyra med varsin regnponcho, varsitt plastglas rödtjut och Lasse på mobilen.

Jag måste ändå erkänna att jag var lagom taggad när Johanna skickade meddelande vid halv ett "Folks! Nu drar vi, jag är redo för Lasse! :D", mitt svar var "Geez, redan?". Trevligt. Men hur trevlig kan man vara när man kommer hem vid sju på morgonen och är råbakis? Stackars Johanna! Förlåt darl.

Rödtjutet blev i alla fall min återställare och då var jag redo igen!

Alkoholintaget fortsatte i öltältet när vi kom in på området, så efter öl och pompa var vi redo för Love Antell - Florence Valentin - som var riktigt bra! Och självklart avslutade de med Pokerkväll i Vårby gård <3 Efter det spelade någon annan som jag inte kommer ihåg namnet på, typ Sofie eller nått, mysig sovmusik. Inget annat. Sen spelade Laleh! Sjukt bra! :)

Vid nio kom han vi alla var där för - Lars Winnerbäck! Heeeeelt fantastisk var han! Mycket bättre än på Hultsfred förra året.  <3




Jätteplufsig bakis-Madde med återställare





<3

 

 





Natt..eller morgon?

Ja ja ja, jag bloggar från nattbussen! Har haft en sjuk kväll med världens bästa vänner och musik <3 Frågan är bara...varför ska allt vara så svårt?

Fredag

Idag mår jag bättre, igår var jag lite depp på grund av killproblem, men vad fan - det går nya tåg! :) Ikväll ska jag och tjejerna äta middag och vina hos Al my pal, sen blir det utgång. Något säger mig att vi kommer gå till Sommar ;D Sommar är bra, riktigt bra till och med. Ett ställe med riktigt - riktigt! - bra musik och fyllt av snygga människor! Nu är jag taggad, det här kommer att bli en bra kväll! Kommer du ikväll? ;)

Inte okej..


Jag måste bara skriva av mig lite.. Varför träffar jag alltid otillgängliga killar? Eller rättare sagt - varför är det alltid de otillgängliga killarna som jag kärar ner mig i? Är det kanske bara för att de är just otillgängliga? Jag har alltid varit den som alltid vill ha det jag vet att jag inte kan få, jag undrar varför. Funkar alla så?

Nej, nu åker popcorn och cola lighten fram, så ska jag ta mig en funderare.



Kärlek.







Ouch!

..det gjorde ont!

Onsdagen


Gårdagen var jättemysig! Kinna bjöd hem mig och Emma på en supergod caesarsallad och ben&jerrys till efterrätt - yum-o!! Tack söta Kinna!! Det blev en hel del vin också innan vi slirade vidaremot Debaser Slussen. Lite av en besvikelse jämfört med förra gången vi var där - allt hänger på musiken! Vi gick istället till Mosebacke och dansade lite och hänge i champagnebaren, haha! Sjukt fin utsikt över vackra Stockholm! Mosebacke var också något av en besvikelse, så vi gick tillbaka till Debaser efter ett par timmar. Barrunda, jarråå! Tack för igår älskade vänner!

Nu har jag precis vaknat och vet inte riktigt hur jag mår än, eftersom jag inte har lyft huvudet från kudden. När det äntligen är sol och toppenväder sover jag bort hela dagen..! Jaja, nu ska jag gå upp och göra någonting gott att äta och kolla på californication. He' påre!


Jag önskar att vi var en möjlighet.

Fan i helvete vad allt ska vara svårt! Inte för att jag tänker skriva om det här, jag ville bara få ur mig det.

Jaa..

Shit alltså, jag vet inte vad jag ska säga... Ser fram emot ikväll i alla fall :)

Kärlek.







Tisdag


Idag överraskade jag pappa med en riktigt god middag - smördegsinbakad lammentrecote, portvinssås och en sallad på babyspenat, tomat och mozzarella med salt, peppar, olivolja och några droppar balsamvinäger. Och så lite gott rödtjut till det. Hur gott?!

Hörni! I söndags, 1/8, hade jag 18 unika läsare, men 50 sidvisningar! Hahaha, vem är sjuuuukt nyfiken?

Ser fram emot morgondagen, då blir det middag och vin hos Kinna, sen förmodligen ett besök på Mosebacke. Det var ju så trevligt sist menar jag! ;)





:D


Kan nån köpa den här till mig? Kom igeen, snälla rååå!!! Det är ju Danderydsgatan :D

http://w4.objektdata.se/mediapresentation/bildlista.aspx?template=bildlistastorext&develop=&firmanr=13040&objGid=OBJ13040_1043730276&dbSpace=13040&id=952900609&groupName=&mediaGid=&site=wp


Wawawiwa!!


God eftermiddag människor!

Efter mycket te med honung, Kan Jang, halstabletter med c-vitamin, bafucin, voltaren, London-tabletter, New York-tabletter och massor av vatten och vila så börjar de vita prickarna i halsen försvinna, sakta men säkert!

Nu har jag precis ätit lite lunch och kollar på Farsan (eller ja, den laggar nu, så jag passar på att blogga! Och nej, jag har inte laddat ned den, jag köpte den On Demand på cdon.se!). Så sjukt rolig film, den måste ni se ;D



Var och kollade på Inception igår med Emma, och tydligen två killar som joinade (?) haha! Filmen var vilket fall riktigt bra!

Jaja! Skulle egentligen till Rålis idag, men jag stannar hemma och vilar min stackars hals. Jag menar - så man orkar med utgång onsdag, fredag och lördag! :D Mahaha!


Toodles!


Äh..

Jag kör på värktabletter tills kroppen skriker, palla gå till läkare.. Jag har kört på voltaren hela kvällen, och det har funkat ganska bra!

Måndag

Inte okej att jag har haft ont i halsen i snart två månader! Det har kommit och gått lite iofs, men det har aldrig helt försvunnit. Kan bero på att stackaren aldrig får vila.. Kanske! Jag har bestämt mig för att idag ska bli en vilodag! Jag vaknade för en timma sen, sen dess har jag bäddat ner mig i soffan, druckit te med massor av honung, ätit några förkylnings-/influensatsbletter som jag köpte i London och kollat på Solsidan. Om inte halsen blir bättre framåt kvällen blir det läkarbesök imorgon. Nu ska jag gå och sätta på lite mer te och Californication.

Lördagen


Jag mötte upp Emma i Humlan vid halv åtta där vi vinade och ölade i två timmar innan vi slirade vidare - minst sagt - till Sommar! Sjukt trevligt men gaalet mycket folk - 2400 pers för att vara exakt, haha! Idag har jag blåmärken över hela kroppen från alla människor som armbågade sig fram. Jag fick i mig några öl för mycket och det har jag fått betala för idag, inte okej! Ikväll blir det en lugn kväll med film och popcorn :)


Pink Pet <3



Fina Emma


Contakt



RSS 2.0