OK

Det går förresten asbra på OK för er som undrar, var nervös helt i onödan. Alla är svintrevliga osv. Hej!

Döda mig, snälla.

Eller i alla fall mina nerver. Fy fan fy fan fy fan fy fan. "Det kommer att gå bra. Det kommer att gå bra. Det kommer att gå bra." hör jag om och om i huvudet. Jag hoppas det, att det går bra. Nej, jag är ganska säker på att det kommer att gå bra. Men vad fan - det är inte varje dag man börjar på Sveriges mest omtalade restaurang. Kanske inte konstigt att man vill spy av nervositet. Nu ska jag försöka somna (ha ha ha, lycka till), ska upp om åtta timmar igen. Snälla, håll tummarna för mig imorgon!!

Helgen


Näst sista dagen i skolan idag, det blir en full matsal med en avsmakningsmeny till skolans alla lärare. Japp, det känns i magen, men kommer säkert gå bra.

Något som verkligen känns i magen är att jag börjar jobba på Operakällaren på måndag.

Men innan dess tänkte jag roa mig med lunch med Malin, kalas hos Fredrik på Djurgården, sova, middag på Råkultur med älskling, spelning med Tidelands, plugga och sova ännu mer.





Måndag


Har jobbar hela dagen, rätt skönt faktiskt. Jag vet nämligen att jag annars hade legat och kollat gamla program på datorn osv hela dagen. Så jävla trött nu. Vår hade inte varit helt fel. Jag köpte hela apotekets vitaminförråd idag för nu får det fan vara nog. Letade även upp mina träningsvideos, Yoga och African dance (ha ha ha), och börjar där. Blir bra. #Tartagilivet.

Men först - Coq au vin!



Så där någonting. Hehehehe



Lugn helg


Helt slutkörd efter veckan gick vi ut för en öl i torsdags, jag och stora delar av klassen. Det bjöds på en heel del så helgen har för det mesta spenderats i soffan. I fredags åt jag lunch med min fina och pussade massor på honom, åkte hem, åt fajitas, godis och kollade på film. Igår var jag i stan med mamma och lillasyster hela dagen innan vi åkte hem och gjorde en svingod middag och kollade på Melodifestivalen. Har även precis kollat på Top Model Sverige och blev asglad över att Sofie åkte ut.

Ja, okej, nu lät det som om jag faktiskt gjort saker i helgen. Blev själv förvånad.


Måste tvätta, göra middag och längta efter Majkel och sommaren nu.





Hej hej!



Coops reklam


"För er som kommer att sitta och sjunga med i bidragen på lördag - glöm inte att släcka törsten mellan varven."


Hmmmm...hur i helvete ska man kunna och sitta sjunga med i låtar som spelas för absolut första gången för allmänheten? Ja, en tanke bara, hade varit kul att se dock.


Möt festivalpatrullen, tävla med mera




Sommar


Önskar att Popaganda kunde släppa artister nu. Underbara sommar.

 

Annars då? Jag har sovit i över 13 timmar och tror mig vara redo för en brutalt hektisk kväll i köket.

 

 


Alla hjärtans dag

Jag vet, världens töntigaste jävla dag. Värre dag på året finns förmodligen inte. Trots det kan jag inte låta bli att känna att man bara måste vara med sin stora kärlek den här dagen. Min har halsfluss, så honom går jag inte gärna nära. Nu går jag upp och fixar en brakfrukost till mig själv istället, med dinkelfrallorna jag bakade igår, skitgott kaffe som pappa importerar på egen hand och tända ljus!!

Längtar







..jag kan fortsätta i all evighet.



Total härdsmälda


När man trodde att man hade mer på kontot, får en oväntad telefonräkning på 1300 kr, trodde man skulle få lön den här månaden, de sista pengarna går till busskort och man blir tvungen att sälja av saker på blocket för att få saker att gå ihop. Kryper upp i fosterställning och kollar på Pippi i hopp om att bli liten igen.

 

HA HA HA HA HA


Jag kollade vidare efter att ha publicerat tidigare inlägg och hittade följande, taget från familjeliv.se:



Ja, var verkligen, verkligen bara tvungen att dela med mig av den. Herregud. Tråden följer;

Jag skulle också slängt ut honom (seriöst menat) särskilt om det var till porr, detta är min pojkvän väl införstådd i. Runkar han så gör han det väldigt diskret och med förhållandet som insats varje gång.

..det är otrohet, alla drar sin gräns olika. Vissa vid en blick, andra vid en kyss, andra vid samlag osv.

Han har även fisit i sängen men det var droppen när han runkade :(.


Aaaaaahahhaha, herrejävlar. Sen när är onani ett problem i förhållanden? Hå hå ja ja!



Det flödar


Jag vet att jag för länge sedan nämnt att jag inte läser vanliga romaner innan jag går och lägger mig, utan kokböcker. Ja, kanske lite pretto. Men för att bryta av lite ibland är det inte längre någon hemlighet att jag läser skvallertidningar och skvallersidor emellanåt. Det efter att Micke hittade skvallertidningar hos mig i somras, hehe. Men efter det och mina fula mjukisbyxor är det slut på mina skämsbeteenden, älskling.

Jaja, till sak - hittade en bild på Christina Aguilera när hon uppträdde på Etta James begravning till hennes ära, med något man ser är mens rinnande nerför hennes ben. Aaaah stackarn. Hon påstår själv att det varken är mens eller kiss, utan att hon svettades så mycket att hennes brun-utan-sol började rinna. Men ärligt talat, vem svettas bara så mycket mellan benen? Stackars stackars Christina Aguilera.



Ja, då fick ni se den sidan av mig också.


Aaah


Nu är allt bra. Bra helg! Mitt hjärta gick precis så nu är jag ensam i huset, kollar på gamla reklamfilmer, och så vidare, på youtube och njuter av det fantastiska vädret ute.


Hehehehe

 







och så bästa Filip och Fredriks "Lite sällskap". 2:50 och 4:27!! aaahahahha dör.





<3


Klart att det inte är skitbra än, men så mycket bättre efter fika, mys och framtidsplanerande med mitt hjärta idag. Om det är någon som kan få mig tänka positivt så är det han, jag blir liksom en bättre människa och trivs bättre med mig själv med honom - om man får uttrycka sig så klyschigt.

Nu ser jag enormt mycket fram emot helgen som kommer att spenderas med tjejerna och Vit Päls på fredag och resten av helgen med Majkel. Fantastisk helg med andra ord.

Imorgon kommer jag för absolut första gången servera på restaurang, h e r r e g u d. På med säljaransiktet igen.



Lägenhetsjakten


Mm nej, inte bättre idag heller. Det där med positivt tänk har inte riktigt börjat fungera än. Jag är numer medlem på alla hyresrättssidor jag har hittat och varit på ikea och drömt mig bort med mamma. Om ni, snälla läsare, har något som helst tips om hyres, eller vet någon som hyr ut - hör av er till mig!



Bästa lägenheten.


Hemma.

Har flyttat hem igen, mot min vilja. Inte för att jag inte trivs hemma, för det gör jag, utan för att jag tvingas bo utan den jag älskar över allt annat, som jag vill dela allt och resten av mitt liv med. Ni som provat på att bo tillsammans med er älskade och sedan delas på efter en underbar period vet nog vad jag pratar om. Eller gör ni? Är det jag som tar det här ovanligt hårt? För det här är fan fruktansvärt. Och när jag tänker på att jag ska bo i England i en månad blir det helvetes mycket värre. Jag måste försöka tänka positivt. Snart är det vår, i sommar har vi förhoppningsvis något boende på något sätt, jag har turen att ha träffat micke och om jag får som jag vill så har vi åtmistone 60 år tillsammans. Det var det, jag behövde bara skriva av mig på något håll, det blev för fullt i huvudet helt enkelt.

RSS 2.0