Stressful day.

Minst sagt. Jag somnade som en stock framför tvn när jag kom hem. Fuck. Jag skulle ju skriva prov!! Hur i hell ska jag klara av att göra klart tre kurser till den 16:e december samtidigt som jag ska flytta?! Ser ut som att jag inte kommer ha mycket till liv ett tag framöver.. Helvete. Jag vill verkligen, verkligen se Urban Cone på NU! på fredag, men jag måste nog vara klok och stanna hemma med huvudet nedgrävt i böcker och läsa om fritidens uppkomst och utveckling, bland annat. Ja jävlar, vad roligt. Lyssna på något bra - lyssna på The Vaccines - Blow it up <3 Toodles!

I'll never drop my sword.

Japp, så länge kunde jag hålla mig borta! Tack för uppmuntrandet fina Sebastian :) Har för övrigt vunnit över mig själv i att laga den bästa lasagnen, tillsammans med The Drums i lurarna. Helvete vad gott! Hemligheten är en brutalt god köttfärssås på ekologisk, svensk köttfärs, färska tomater, tomatpuré, kalvfond, ca en matsked sweet chili, lite bacon, en skvätt grädde, salt, peppar, basilika och oregano. I béchamelsåsen rev jag i en hel del parmesan. Varvade lagren med färska lasagneplattor och toppade med massor av mozzarella. Good, eh?

Dålig update.

Jag vet, jag vet. Och det kommer det nog att bli här ett tag framöver eftersom jag är fullt upptagen med att leva livet, och då inte framför datorn. Jag ser att jag har ungefär en 20 envisa själar som fortsätter att titta in, trots att det aldrig händer något här - tack älskade vänner <3 See you when I see you! Kärlek

Mjäk.

Precis vad jag känner nu, pengamässigt då. Känns sådär att de sista örena från lönen gick till ett läkarbesök, penicillin och förseningsavgifter för hyrfilmer. Mjäk. Well well, ser fram emot en sjukt peppad helg nu iaf!! :D Tur att jag har 400 kr i nödpengar att spendera innan lön, för vem säger att den här helgen inte är nöd? Vad säger man - nöden har ingen lag? Jajaja, tyst.

Älskar Sheldon!

.











Kärlek <3




 

EEEMMMMMAAAAAA!!!



Pengar, pengar, pengar.


Jag vet inte vad jag ska ta mig till?! Jag vill så mycket! Jag vill gå på massor av konserter nu - som The Wombats, Shout Out Louds, Lykke Li - jag vill även köpa Håkans LP-skivor i begränsad upplaga och en himla massor av andra saker. Men jag har inga pengar! Känns som att det är dags för en löneförhandling, för värre kommer det att bli nu när jag ska flytta. Men då blir det i och för sig annat

Jag hoppas att biljetterna och skivorna finns kvar ett tag till, då vet jag vad jag ska önska mig i julklapp! :D


Min julönskelista so far: (hrmpf, mamma!)

Biljett till Lykke Li - ståplats!! (http://www.ticnet.se/LYKKE+LI-biljetter/event/CIR0502)

Biljett till The Wombats (http://www.ticnet.se/The+Wombats-biljetter/event/DMM0206)

Håkan-LP (http://www.rockhouse.se/sv/category/8-4/?min=0&max=0)
- Det är så jag säger det
- Ett kolikbarns bekännelser
- Samlade singlar 2000-2010

Daniel Gilbert-LP (http://www.rockhouse.se/sv/product/263/Lp-Signerad)

The Big Bang Theory (http://cdon.se/film/big_bang_theory%3a_season_1-3_(3_disc)(import_sv_text)-11945647)

Massage

 

Vinylspelare

 

Filmer

- Eclipse

- Taking Woodstock

 

Presentkort på H&M (Home)


Det börjar närma sig nu!

 


Förjävla bra bilder från Håkan på Hovet!!


Och svaret är ja - jag är besatt.

http://www.musicstage.se/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=26897&Itemid=26#joomimg


HERREJÄVLAR!

Säger då det - läs de magnifika recensionerna om Håkans spelning på Hovet - kulturbloggen och Expressen är dem som har lagt upp något än så länge. Jag började seriöst gråta när jag läste dem, och tycker så synd om er som inte var på plats. <3 Kolla även in bilder på Rockfoto! Håkan är kung!! <3

Magisk kväll med Håkan på Hovet <3


Det var en minst sagt magisk kväll igår - jag har varit på många konserter, varav många Håkan-konserter, men jag har aldrig någonsin varit på en bättre konsert! Då inkluderar jag The Killers-konserten när jag grät och svimmade. Magiskt, Håkan <3



Han körde alla låtar man vill höra med honom. I två och en halv timma höll han på! Han öppnade konserten med Dem där jag kommer från, och avslutade med Vi två 17 år, som aldrig ville ta slut. Underbart. Vi ville ha kvar honom hos oss, och efter en tio minuters version av låten började bandet sakta gå av scenen för tredje gången. Alla utom Håkan, som satte sig på en högtalare en meter ifrån mig, rörd, och vinkade länge, länge. Och vi applåderade länge, länge. Inte ett öga var torrt.



<3 Kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek <3


HÅÅÅÅKAAAAAAAAAN!!!!!


ÄNTLIGEN DAGS!! Jag har väntat alldeles för länge på det här - köpte biljetten den 17:e maj - så ett halvår för att vara exakt! Men vad är det dem säger - den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Så sant, när det kommer till en Håkan-konsert. HELL vad kul det ska bli!!!



Ta mig till kärlek <3


Bom!


Geez vad veckorna går fort, redan fredag imorgon. Helgerna går fortare än någonsin och på måndag är det bara tre veckor tills jag flyttar :)

BOM!

Dags att åka hem och vila - imorgon ska jag vara pirat och dansa till Bamse hela dagen, och eventuellt gå ut och brinna upp i natten! Vi ses på Håkan Hellström-fest på Ace på lördag!


man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva


Fred och kärlek.


Jag lever för vardagslyxen


Konserten med Lykke Li var riktigt, riktigt bra! Kvällen började jag och Emma på Högbergs, på Götgatan. Jag åt sjukt gott lamm med rödvinssås och Emma åt kyckling med risotto :D

Efter middagen mötte vi upp Alicia vid Mosebacke och tog några öl innan Lykke Li började spela. Geez vad bra det var! Bäst var nog Get Some och Possibility.











http://www.rockfoto.nu/artists/Lykke%20Li/gig/20101108/13899/photos/103218


På lördag är det dags för HÅKAN!



Vem vill inte vara mig just nu?!

Vilken excellent jävla vecka jag har framför mig!! Imorgon jobbar jag med mina söta till fyra innan jag åker in till stan och äter med Emma, innan vi ska se älskade Lykke Li. Efter konserten tar vi nog en öl på Snaps. På tisdag fyller min fina Emma år, då har jag tagit ledigt, så ska vi äta en god brunch tillsammans, Emma, jag och Al! På kvällen ska jag åka och skriva kontrakt på lägenheten!! (!!!) :D Onsdag, torsdag, fredag - jobb. Fredagen avslutas med dans, dans, dans på Nu! Stockholms bästa klubb! Lördag - HÅKAN!! Kvällen avslutas med en galen Håkan-efterfest på Ace! På söndag ska jag sova hela dagen. Hur jävla bra har inte jag det då? Geez vad jag skulle vara avundsjuk om jag vore er. Jag lever!! <3

Håkan Hellström


Håkans konsert i Scandinavium igår var tydligen en riktigt succé - läs!! http://www.hakanhellstrom.se/nyheter 

Och se bilder på http://www.rockfoto.nu/artists/H%C3%A5kan%20Hellstr%C3%B6m/gig/20101106/13851/photos


Jag är ju inte mindre taggad på konserten på Hovet nu på lördag - gaah! :D

 

Kärlek.


Lykke Li


Imorgon är det dags, äntligen! Det finns ingen annan artist som jag vill se mer än Lykke Li nu - ja, förutom Håkan då, men honom har jag ju sett så många gånger redan :) Gaaah, ser så sjukt mycket fram emot morgondagen!!

En av hennes absoluta bästa låtar, enligt mig <3



Idag är det förresten bara 29 dagar kvar tills jag flyttar till Mosebacke! Sisådär en 50 meter från Södra Teatern :D


Söndag


Parken var bra igår - förutom att han var sjukt förkyld och inte kunde spela så länge, men jag fick höra alla favoriter i alla fall! Efter spelningen spelade först en riktigt bra DJ som spelade det bästa av de bästa, sen gick det på en idiot som spelade typ house, sjukt dåligt. Inte okej alls på ett ställe som Debaser. Well well, sista halvtimmen kom den första DJ'n tillbaka och styrde upp stället, så det slutade bra ändå!

Något annat som jag blir så jävla förbannad på när man går ut är att så många killar tycker att de kan ta sig friheten att ta på en. Helvete vad arg jag blir! Kill them.

JAJA! Nu ska jag kolla vidare på "Så mycket bättre" och äta mango! Älskar för övrigt Di Leva.





Let's tagga till!






Han är inte bara världens bästa artist - han är snygg också!





Herrejävlar!


Det är sjukt många bra band som spelar, bara på Debaser, nu i höst och vinter! Imorgon spelar exempelvis Parken. Senare i vinter kommer bland andra The Wombats, Iron & Wine, Ratatat, Shout Out Louds och The Drums - hur jävla roligt är inte det?!! :D

Och förresten, ni som inte har fejjan - jag har fått en lägenhet! Vid MOSEBACKE!!!! Åker och skriver kontrakt på söndag ;D Det går bra nu. (ursäkta det ööverpeppade inlägget - jag har fått en brutal sockerkick av all non stop och m&m jag har tryckt i mig) PEPP!!















Sry

Förlåt för riktigt dålig uppdatering mina älskade. Hela den här veckan har gått åt att vara bajssjuk på jobbet. Jag har gått på jättestarka värktabletter från Paris för min höga feber och min sjuka förkylning hela veckan. Jag har helt enkelt varit tvungen att jobba. Nu ska jag äntligen få åka hem och lägga mig i soffan med täcket och sjukt mycket fredagsmys, det är jag fan värd. Hoppas på en piggare morgondag - jag vill också kunna gå ut och dansa till Håkan och brinna upp i natten!!

RSS 2.0