Ändrade planer


Nooo, Johanna har blivit sjuk! Så jag och Emma ska träffas i Humlan för lite vin sen slirar vi vidare till Sommar för att kolla på lite band som spelar där. Jag ser fram emot ikväll!! :D Kom dit vet jag!

 

 


Ut och slira!


Gårdagen hos morfar var jättetrevlig! Riktigt god sommarmat med gott rosé och sommarbär till efterrätt. Och så fick jag en jättejättejättefin Mulburryväska :D När jag kom hem blev det en lugn filmkväll med Bröllopsfotografen - sjukt bra film! :D


Från Humlan i onsdags


Ikväll kör vi all in igen! Kvällen börjar med firande av Johannas syster, sen blir det utgång! Vart vet jag inte än, men jag känner på mig att kvällen kommer bli helt FAB :D


Nu lyssnar jag på Someday med The Strokes!



Londres!


Vi hade det heeelt underbart i London - inte för att jag förväntade mig något annat. Det kunde bara ha varit lite kallare och lite färre turister. Vi gjorde allt man kan tänka sig att göra i London, och lite till - okej Pierre, vi kollade inte på fotboll. Men många pubar besökte vi och provade massor av ales i alla fall! Här kommer lite sköna bilder från vår lilla tripp;
























Hemma!


Eller okej, jag kom hem från London i tisdags, men jag har haft fullt upp sen jag kom hem - minst sagt! Vi kom hem vid fyra på eftermiddagen i tisdags, käkade middag och gick till Amanda och vinade hela natten. Kom hem vid halv åtta. Sov hela dagen på onsdagen, fixade mig i ordning för picknick och vin i Humlegården. Gick till Mosebacke och hade det underbart. Kom hem vid ett igår eftermiddag, och sov hela dagen och natten med lite mat emellan. Vaknade  för en timma sen. Nu: Dags att göra sig i ordning för nya äventyr - jag, Fia och Fredrik ska åka upp till morfar och fira mig med god mat och rödtjut :) Imorgon tar vi nya tag och då firar vi Johannas storasysters födelsedag! :D

Hej hopp, min lever tar stryk av semestern!


Illa...


Trots många läsare till förra inlägget hörde jag inget skål. Illa! Tack Kinna som skålade med mig på fejjan, och tack alla underbara som skålade med mig irl :D


20 barre om mindre än 9 timmar!!



Hörde jag skåål?!!




Nu: Kristian Anttila - Smutser


Världens bästa onsdag?


Idag tog jag sovmorgon och började dagen med en rejäl frukost - ägg och grejer. Sen dess har jag bara legat och stekt i solen.

Snart är det dags att hoppa in i duschen och sen fixa mig i ordning för kvällen - tjejerna har bokat bord på en restaurang i stan, sen tänkte vi sätta oss i humlan med lite gott att dricka och bra musik. Vid midnatt blir jag 20 barre, så därför tänkte vi gå till Debaser i Humlan eller Slussen - bara för att jag kan.

Nu taggar jag till;



Det går inte annat än att älska videon, haha!


Julihimlen

 I och med att jag har fått en del nya läsare känner jag att det är bäst att slänga upp ett gammalt inlägg, så att det inte blir några missförstånd :D


"Igår när vi pratade lite om bloggar nämnde jag att jag också har en blogg. Då var den en tjej som frågade vad den hette, och jag svarade "julihimlen". "Jul i himlen?" frågade hon. NEJ, jag har inte ens tänkt på att det blir det. Och om ni någonsin undrat heter den alltså juli-himlen.

Det tog evigheter för mig att hitta på något namn till bloggen, jag ville ha någonting på svenska, utan åäö - och gärna en Håkan Hellströmlåt. Visste ni att nästan alla Håkans låtar innehåller åäö? Jag upptäckte i alla fall det då. En som jag kom på var Minnen av aprilhimlen, men det var upptaget som bloggnamn, därför tänkte jag att jag kunde byta ut "april" till månaden jag själv är född i - juli. Och så var bloggen döpt!"



Nu saknas bara en julibild;

 

Jag älskare!

 

 


Tisdag


Idag har det varit en riktigt bra dag med trevligt sällskap! Efter frukosten åkte jag och Amanda och slängde lite skit på Hagby, sen åkte vi hem till henne och satt ute på hennes veranda ett tag innan det var dags att ha picknick med Malin :) Jag och Malin firar snart 20 år tillsammans, vi bodde nämligen tillsammans i ett parhus när vi växte upp :)



<3



Underbara måndag

Igår hade jag 22 unika besökare på min lilla blogg, sjukt tyckte jag. Hur har alla hittat hit? Idag har jag haft 33 unika besökare - trettiotre! Sickness! Vilka är ni människor? Kvällen har i alla fall varit jättebra - den började med en RIKTIGT god middag, jag menar oxfilén var så sjukt jävla mör att man säkert kunde skära den med en smörkniv. Så. Jävla. Gott. Kvällen avslutades i Amandas mansion, hon, jag och en flaska rödtjut. Kan en måndagskväll bli mycket bättre än såhär?

Disträ

Jag kan inte sluta tänka på en viss person. Även fast vi inte har träffats mycket, känner jag ändå att det är någonting med honom, något jag inte riktigt kan sätta fingret på. Jag vill veta mer.

Måndag

SMHI hade rätt - idag har det varit sol hela dagen! Synd bara tt jag vaknade vid elva och missade några soltimmar, men å andra sidan sov jag riktigt bra, så det var värt det. Efter frukosten åkte sololjan och Lars Winnerbäck i högtalarna på, och så låg jag i fyra timmar :) Nu har jag precis duschat och skrubbat potatis (haha, jättekonstigt i samma mening), och känner att den extremt goda middagen börjar närma sig. Jag har knappt ätit något idag - sparar mig till middagen! Hoppas att SMHI har fel om torsdag, för då visar dem regn, och det är min 20-årsdag!

Du, det är inte häftigt, det är SMUCKERT!


Igår mådde jag som sagt inte skitbra och låg i soffan i princip hela dagen. Jag satte på Canal+ SF-kanalen och där gick Bert - den siste oskulden. Det vart sjukt längesen sist jag såg den och kom inte ihåg så mycket. Den är så jävla rolig! Ni måste se om den, den är helt underbar!

- Du...
- TYST!!



Älskar Lill-Erik! "Snipp snapp snuth, and the fairytale is sluth"



Nu ska jag till Amanda och kolla på Snabba Cash, tata!


Sol!


Jarååå! Jag fick sol i några timmar i alla fall. Enligt SMHI ska det vara sol hela dagen imorgon också så då åker kokosoljan fram igen :D Imorgon vid sex kommer släkten hit och firar mig och pappa. Vi var och handlade på förmiddagen - skagentoast, oxfile och jordgubbar kommer vi bjuda på - längtar till den måltiden!

Nej, nu har jag varit hemma sen igårmorse så jag är sjukt rastlös. Till någon som läser - sugen på rosé och skitsnack hela natten?


Kände att det började bli för länge sen jag la upp ett Rob-kort.

 


....?

Det verkar som att vädergudarna läser min blogg! :D

Jag vill ha sooool!!

Vad har hänt med solen och värmen?! Ge mig!

Heee...

Känns lite märkligt att ligga hemma i soffan och kolla på film - det var ett tag sen. Jag började räkna lite på hur mycket jag har druckit sen semestern börjat; 7 av 8 dagar kom jag fram till, alltså bara en vit dag och det var i torsdags - inte illa pinkat! Haha, all in, det är semester!!

Fredagen


Gårdagen var lika galen som alla andra fredagar - jag, Emma, Johanna och Alexandra gick ut och åt på Vapiano på Kungsholmen och blev RÅuppraggade av en servitör, som gjorde allt för oss under vår visit där. Hahaha! Vid nio drog jag och Johanna vidare till Sommar (no shit!) och drack mängder öl. Vad gör man inte om ölen bara kostar 30 kr? Det känns idag. Natten övergick till morgon med trevligt sällskap i Rålis (:

Undrar vad man ska hitta på för roligt ikväll?


Bäst



Highlights


Nu har jag vilat sen sju och kollat på Get Smart (HAHAHAHA!), så nu är jag taggad igen! Egentligen hade jag tänkt gå och lägga mig nu - av vana, att "nu är klockan elva och det är dags att borsta tänderna" - men sen kom jag på att jag har ju för i helvete semester så jag får göra precis vad jag vill! Jag trotsade alltså det faktum att jag egentligen är skittrött och slängde upp datorn. Här kommer vad jag har lovat - highlightsen från veckan som varit;


Åkte och tankade vid Gräddö Brygga, träffade Sandra Segall - otippat!



Åka båt!




B. <3









Marre!

 


Meta, meta, meeta!









Honey, I'm home!

Hej alla söta! Ni är jag hemma från morfar igen. Jag har haft det hur mysigt som helst, men det är ändå alltid lika skönt att komma hem. Jag vet att jag lovade bilder från min tripp, men jag är helt utslagen - somnade i solen och fick värmeslag - så bilderna kommer en annan dag, kanske imorgon. Imorgon väntar middag och utgång med tjejerna, det ser jag verkligen fram emot!

Woop!

I förra inlägget skrev jag om att jag och tjejerna skulle åka ut till Emmas landställe på torsdag, alltså imorgon, men nu har det Emma blivit bajssjuk, så vi tar det en annan helg. Istället har vi bestämt middag och utgång på fredag, så får morgondagen bli en vit dag, för omväxlings skull. Imorgon ska jag steka tills jag nästan avlider, sen bär det av hemåt! Om jag hinner imorgon kommer lite bilder upp från vår lilla tripp, annars kommer de till helgen :) hej hopp!

Jaråååå!

Emma frågade mig just om jag ville följa med till hennes landställe på torsdag, och utan att egentligen tänka svarade jag ja - varför inte? Faaaan vad skönt det är med semester!!!!! :D

Mobilbloggat

När jag kom hem från nattens äventyr i går eftermiddag blev jag tillsagd att packa väskan för att åka ut till morfar en bit utanför Norrtälje. Och nu sitter jag här i solen och lyssnar på när morfar spelar på flygeln. Riktigt avkopplande efter den galna helgen :) Jag åker nog hem på onsdag igen, så då får ni höra mer från mig. Men vad säger ni vänner - ska vi dra en Baba på onsdag?

Sommar

Det blev ännu ett besök på Sommar igår kväll, det var riktigt bra band som spelade - bäst var Original High Five, Myspace:a dem! Jag och Emma blev riktig taggade och körde! Träffade ett sjukt trevligt killgäng på dansgolvet. Sitter nu på tunnelbanan på väg hem. Ännu en galen natt i Stockholm. Jag älskar sommaren!

Hej, jag har tråkigt.


SENASTE...


Sms:et du fick
: "Ja det var synd. Jo men visst, jag är på!:) <3"

Personen du träffade: Mamma :D

Låten du hörde: Blue Monday med New Order, den är nice! Daniel Öhrn brukar alltid spela den.

Personen du pussade: Oj, förmodligen någon av mina vänner igår.
Personen du ringde: Storasyster Fia, planerade utgång ikväll.

TV-program du tittade på: Ricky Sprocket på Nickelodeon, det är maraton idag :D

 

 

ANTAL...


Gånger du varit kär: Riktigt kär? En gång.
Gånger ditt hjärta brustit: En gång.
Hjärtan brustit på grund av dig: Det vet jag faktiskt inte.

Gånger ditt namn varit med i tidningen: HAHA, I wish.

 

 

ÖVRIGT...


Vad har du gjort idag: Ätit och laddat om inför kvällen.
Var det kul: Hmm..nja, det vill jag inte påstå.
Hur tidigt stiger du upp: Beror på, idag blev det halv tolv.
Vad ska du göra ikväll: Vi får se vart vi hamnar :) Utgång blir det iaf - jag har ju semester!

Är du seriös: Alltid. Eller?
Vad är du allergisk mot: Lax, pollen och laktos.
Var har du ont: Har träningsvärk i magen från igår :)
Använder du hårspray: Varje dag!
Kan du stå på händer: Haha nej, inte alls! Jag kan heller inte hjula eller dyka.
Favorit serie: Sex and the city. Seriöst den bästa seriens som gjorts sedan tidernas begynnelse.

Dagens dryck: Vatten, sen öl.



Galen natt.


Gårdagen var helt sjuk.

Den började hos Johanna där vi åt middag - en riktigt god sallad med bla avokado, kräftstjärtar, mozzarella och melon - och gick sen upp på takterrassen för lite mys, bra musik och mycket dricka. Jag var pruttfull redan vid tio - inte okej. Well well, dansade i alla fall vidare (bokstavligt talat) till Sommar där vi fortsatte kvällen. Där var det GALET - mycket folk, bra musik och tydligen så kastade man vin på varandra - hahaha yes, Emma! Den visiten blev inte lång för mig, jag drog redan vid halv ett och vinglade till BK. Somnade på tunnelbanan - tur att jag går av på slutstationen - somnade på nattbussen och vaknade i Vallentuna - nooooo! - spenderade resten av resan till att prata med den unga killen till busschaufför, bytte nummer - haha! - gick hem och rådäckade i sängen.


Har käkat massor av m&m's och är nu redo för nya tag, vilken del av Stockholm ska vi upptäcka ikväll?





ÄLSKAR bestofblocket.se


HAHAHAHHAHA JAG DÖR!

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_900.jpg

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_924.jpg

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_932.jpg



Åååååååååh..

SEMESTEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det finns bara ett passande ord: gaaah!


Då var torsdagen avklarad också! Det betyder att det är fredag imorgon (no shit) och min sista dag innan jag går på semester och det ska firas! Har köpt massor av jordgubbar och glass till jobbet imorgon, sen slutar jag vid fyra imorgon (vilket betyder att jag får sluta efter lunch), sen hemåt, duscha, sminka mig och sen bär det av till Johanna där det blir middag och massor av vin och öl. När vi blivit lagom glada dansar vi vidare till Sommar. Låter nice eller vad? Jag är sjuukt taggad!!


Jag vet att jag är lite sent ute..


..men vila i frid Hultsfredsfestivalen. Här kommer en riktig Hultsfredslåt;





Tagga, tagga, taagga!


Jag är så taggad till fredag att det är sinnes! Har dock haft jordens halsont hela veckan, så jag hoppas att Kan Jang, Bafucin och influensatabletter från London ska stoppa det till helgen - jag kan ju inte bli sjuk nu! Inte okej.





Och så var det bara tre dagar kvar..


Kom hem från stan för ett par timmar sedan efter att ha köpt kläder, underkläder och högtalare till iPhonen, och suttit på Snaps med Al, Jerkan, Johanna och Emma. Riktigt trevligt hade vi! Något vi bestämde var att gå ut till Sommar på fredag, nice! Men lördagen då? Undrade jag. Då verkade de flesta upptagna och jag vet att Amanda ska ut till landet den här helgen, så hon kan inte heller joina mig på lördagens äventyr - what to do?

Jag vill kööööra!



 



4 arbetsdagar to go!!


Det är baa måndag och jag längtar redan till helgen. Inte för att det inte är roligt på jobbet eller något sånt, men man börjar ändå känna att semestern börjar närma sig. Dessutom är jag sjukt taggad på en Sommar på lördag! Speciellt eftersom The Manks ska spela där då - www.myspace.com/themanks, lyssna på Breaking me down, den är nice!

Jag ska alltså definitivt gå ut i helgen, om inte annat för att fira att min semester börjar då :D Någon som hakar?





All in!


Sry alla trogna läsare för dålig uppdatering, jag har haft en fullsmockad vecka!

Jag har jobbat, jobbat och jobbat lite mer. I torsdags åt jag och Emma middag i stan, sen köpte vi massor av godis, mötte upp Kinna och såg på Eclipse - måste ses, den var så jäävla bra!! Åkte hem och sov i fyra timmar, upp och jobba, hem och grillade med Johanna, Emma och Amanda, gick till Sommar på Kungsholmen. Hade sjukt kul! Vaknade bajsbakis på lördagen, somnade om och vaknade vid sex, åt middag och åkte till Amanda och drack vin. Sen blev det tegel, riktigt kul hade vi efter ett par tequila och en p2 :D Kom hem vid 11 imorse och städade huset, för det såg ut som ett helvete.

Så där ja, en kort genomgång av highlightsen av min vecka!


RSS 2.0