Mör.


Förlåt för dålig uppdatering, mina trogna läsare - men den här veckan har varit FULLSPÄCKAD. Måndag..är alltid en måndag, då är jag tröttare än tröttast. På tisdagen hade vi personalkonferens. Igår jobbade jag över och åkte därefter till stan för lite shopping (trodde att jag skulle länsa Weekday på nytt, men icke. Fick dock tag på skorna jag letade efter!), kom hem vid nio och fixade matsäck till dagens utflykt. Hade även "barnens dag" på jobbet. Antecknar ni? Maaha. Rolig men ansträngande vecka.

Vad kan jag säga mer än att jag är mör nu? Jo! Att efter att jag har stängt på jobbet imorgon blir det lite mer shopping, sen ska jag hem och JONA! För på lördag kör vi igen - middag hos Al och sen Ace! (no shit!) Ser fram emot det något enormt!! (:

PEPP!



Måndag


Fick både lön och sluta tidigare idag, halv fyra, - perfekt dag för shopping! Hittade skor, halsduk, byxor, kofta och en bok - riktigt kul! - förutom att jag hade glömt kortet hemma..fuuuuuuck. Hatar när sånt händer!


Högst upp på min önskelista just nu;















GE MIG!


Hörrni!


Spotify:a Vit Päls - Let's party! HAHAHA!!

So let's party, like you mean it
throw your motherfucking hands into the air.
And the flutes go..
(och så spelar en jävla panflöjt)

Klockrent! Jaja, kanske inte skitkul om man inte har hört den - Spotify:a som sagt! Älskar att han inte har någon inlevelse what so ever :D


Gissa vad jag precis gjorde?


JAG BOKADE EN BILJETT TILL FUCKING JÄVLA PARIS - det är vad jag precis gjort!! HELVETE vad underbart det ska bli!!

Vi ses snart älskade vän <3




Du ser skötsam ut, inga spritproblem?

Hahahha, jag älskar "Lite sällskap"! Sjukt kul, älskar Nina - så jävla fläng! Youtube:a om ni har missat det ;D

Jaaa...?


Jaa..vad fan har jag att skriva idag? Ingenting egentligen, vill bara vara snäll mot mina trogna läsare!

Dagen har spenderats framför datorn med näsan i boken Arbetssätt och lärande. Jag har pluggat med andra ord. Nu är jag nästan klar med första kursen, har bara ett prov kvar, skönt!

Nu har jag precis käkat plättar och pratat med Johanna - funderar på hur det ska gå att bo 4 tjejer på 17 kvm i några dagar, men det går om man vill! :D Ska snart ut i skogen med lillasyster och plocka svamp, det ska bli mysigt.

Jaaa..där fick ni ta del av min söndag. Hur ser er ut? Och ni - tack för att ni fortfarande läser, älskade vänner.


Slänger in en skön låt som passar dagens sinnesstämning också;



Be bop a lula!


Gårdagen, och kräftskivan, var sjukt rolig, som väntat iofs! Det är alltid lika lika kul på våra personalfester ;D Dagen har jag spenderat med mamma och lillasyster i Kista i ett par timmar, sen åkte jag in mot Odenplan för att fika med Sebastian :) Jocke joinade oss också - mycket trevligt!! Efter ett par timmar med grabsen begav jag mig hem för middag med la familia.

Hade egentligen velat varit på Ace vid det här laget, eftersom Daniel Öhrn och Rasmus Jonsson äger stället den här kvällen, men vännerna är upptagna med att plugga, vara på sittning, vara för trötta och på resande fot, så nu ligger jag här i min säng och bloggar samtidigt som jag småkollar på The butterfly effect. Nåja, vad är väl en kväll på Ace? Den kan ju trist och tråkig...och alldeles, alldeles underbar!! Mjäk.


Det går bra nu!

 

Vart ska jag börja? Allt är skitbra!

Underbar dag på jobbet med underbara kollegor och barn. Har precis tagit en lång, varm dusch med mitt favoritshampoo från James Brown - så nu luktar jag lika fabulöst som jag känner mig!

Ser fram emot morgondagen på jobbet, vilken avslutas med en (galen) kräftskiva :D Ölen ligger redan på kylning.

Som sagt - det går bra nu!


Sjukt bra, sjukt seexy! Vill se filmen.



Här har ni en video med bättre kvalitet - inbäddningen var dock inaktiverad. http://www.youtube.com/watch?v=aNNp5GyzlKc&ob=av3n


Ha det lika jävla bra som jag har det nu! ;)


Visst känns det fint att vara vid liv en dag till?

Tänk att sinnestillståndet kan förändras så mycket efter ett kort, om än dock mycket innehållsrikt, samtal. Jag kallar det fulländad lycka!

Dagens!

Junip - Off point

Hepp hepp!!

Läste precis själv igenom mitt föregående inlägg - jävlar vad depp! Inte okej. Eller ja, jag kan ju själv inte göra så mycket åt att jag är sjuk, och är extra känslig nu. Men nu får det vara nog. Det går nya tåg för i hell. Idag mår jag äntligen bättre och börjar till och med känna lite hunger. Har precis fått i mig en macka och en kopp te. Ska nog koka ett ägg på det också! Äntligen! Undrar vad man ska hitta på i helgen som kommer nu.. Ja, förutom att plocka svamp med lillasyster som jag har lovat ;D Al, Emma - behöver ni plugga, eller vill ni gå på bio? "I rymden finns inga känslor" kanske? :)

Kärlek.

Har precis försökt peta i mig lite mat - första maten sen i lördags - men det gick inte så bra. Fick i mig lite ris innan jag fick sjukt ont i magen igen. Är det så här det är att vara magsjuk? What do I know? Jag är aldrig magsjuk. Jävligt ynklig är jag nu iaf. Ingen energi överhuvudtaget. Jag blir hemma imorgon också med andra ord. Fan, jag orkar inte längre! Jag skulle verkligen behöva en manlig, varm famn och fina ord nu, men det får jag inte. Jag skulle verkligen behöva mina fina närmsta underbara vänner nu, men det får jag inte heller. Jag saknar er inte minst nu. Något jag får är min mammas varma famn och fina ord, kärlek. Jag är inte så kaxig nu.

Helvete


Typiskt min jävla tur att bli brutalt magsjuk när jag har sett fram emot de här dagarna sjukt länge..FAN! Jag hann precis se klart RAM DI DAM och The Fume när jag var tvungen att springa till toan - på Debaser. Kul. Och nej, jag hade absolut inte druckit för mycket. Ööööh, jävla helvete.


Freeeedaaaaag!

Hej allihopa! Maaahaha! Ja jävlar, vilken mycket bättre dag det är idag! Med gårdagens brist på tålamod, har jag dubbelt så mycket idag :) underbart! Ikväll tänkte jag försöka få med mig någon ut till Debaser Medis och Screamadelica, annars blir det mysig filmkväll hemma och jonande inför morgondagen - ska bli sjukt jävla roligt!! Och om det är NÅGON, mot förmodan, som har missat det så ska RAM DI DAM och The Fume till Debaser Slussen och Frtitz's corner - gaaah! :D TADA!!

Oroligt

Det har varit en sjukt orolig dag idag. Och med mycket oro i magen har man inte ens lite tålamod, vilket har resulterat i att jag inte har varit lika pedagogisk som jag brukar vara. Inte okej. Skulle egentligen ha träffat Sebastian efter den här helvetesdagen på jobbet, men det går inte heller - fick precis ett samtal från min lärare i kursen jag läser som sa att jag bör ha börjat lämna in mina uppgifter vid det här laget. Hem och plugga blir det alltså för mig nu. Förlåt Rappen! Jag lovar att bjuda dig på en mazarin nästa gång vi ses, hahaha! ;D Skönt med fredag imorgon, hoppas att det blir en bättre dag.

Sköna tisdag

Har haft en riktigt härlig dag både på jobbet och hemma. Jag vaknade verkligen på rätt sida idag! Blev sushi och thai till middag - finns det något godare än asiatisk mat? Har precis tagit en riktigt varm dusch, satt på mig mjukiskläder och krypt upp i soffan framför idol med massor av mango. Sköna tisdag. Dags att ladda inför föräldramötet imorgon kväll! Ha det bra peeps!

Gaaaaah!!

Ännu en sak att se fram emot - Lykke Li på Södra Teatern den 8:e november!! Jag trodde att jag hade sumpat min chans att se henne live när jag inte kunde åka på Way Out West, men inte då! Faaaaan vad kul, jag är SÅ lycklig just nu! Åh herregud, jag undrar när de här taggade inläggen med galet roliga planer kommer att sluta skrivas här på bloggen och i mitt liv.. Aldrig, hoppas jag! Det ska jag se till ;)

Överlevt ännu en måndag!


Jaaarrå! Har precis förhandsbokat Californication säsong 3 och Håkans nya :D Känns bra!

Något annat som känns riktigt bra är att jag just har fixat medlemskort hos Fritz's Corner och att Erik, The Fume och RAM DI DAM kommer upp och spelar på Fritz's (Debaser Slussen) på lördag - taggat! Må nu den här veckan gå förjävla snabbt.


 




Jag vet att det är ett jävla tjat om de här banden - jag vill bara inte att ni missar något riktigt bra! ;D


Min gud <3








Brutalt maxad karatekväll!

Jag måste börja med att säga att ni som inte var på Sommar igår missade den bästa kvällen man kan tänka sig! Förlåt Johanna och Kinna - ni var med i tankarna! <3 Vi började iaf kvällen hos Al med en fabulös middag, öl, musik och kärlek. Strax innan elva var vi på Sommar, och det var sjukt tur - stället blev nämligen packat och de kunde inte släppa in fler. Väl inne bjöds det på billig dricka och underbar musik. Bäst av allt - vi behövde inte stå och gråta i ett hörn pga att inte Daniel Öhrn var där, han hade nämligen rymt från Ace och joinade oss istället!! Nej vänta, här kommer det bästa - jag fick några ord, en kram, en skål och en drink av Öhrnen! Det kommer jag att leva på ett tag nu ;D Tack Sommar och älskade vänner för en oförglömlig kväll <3

The Wombats

Sitter på tunnelbanan på väg mot ön och taggar till The Wombats. Ja, jävlar vad jag ser fram emot kvällen!! Bara på fejjan har 1337 attendat för kvällen på Sommar - nice! Nu maxar vi.

Fit for fight!


Jag somnade som en stock till Pirates of the caribbean igår. Blev alltså en tidig kväll för mig, rätt skönt :) Nu är jag fit for fight för den kommande, brutala kvällen, ska bli sjukt roligt!! Vi börjar med en middag på ön, jag och tjejerna, minus Johanna och Kinna :(

Nu ska jag städa för det ser ut som ett jävla helvete här - det har gått så långt att jag har behövt skyffla en gång till sängen. HAHAHA! Inte okej, men vad fan, städning är inte direkt min starka sida. Men när jag är klar idag ska det se ut som att ingen bor där! Eller är det det det gör nu? Well well, nu kör vi!


De här blir mitt sällskap under städningen, allt blir så mycket lättare då;















 

 


Jag vill sova.

Det blev en riktigt god fruktsallad och Remember me som planerat ikväll. Somnade dock efter halva filmen. Fan. Efter att ha sovit i en timma, förflyttat mig från soffan till sängen och borstat tänderna, har jag blivit pigg. Låg med fejjan i handen och började fundera. Det blev jobbigt. Jag önskar att jag vore på en annan ort nu. Jag hatar att ha funderingar och jobbiga tankar snurrandes i huvudet när man ska sova. Jag sättet på tvn och hoppas att de avtar nu. God natt.

Torsdag


HELL vad den här veckan har gått fort!

Dagen var, som väntat, riktigt soft. Jag somnade tidigt igår och var därför fylld av extra energi som jag gjorde av med genom att kuta efter kidsen, lösa konflikter, göra sandslott (eller monsterpyramider som de kallade dem), sjunga, skämta och skratta. För att, i slutet av dagen, återhämta mig käkade jag massor av kärleksmums och drack kaffe i mängder.

Jag skrev i förra veckan (fredags?) att jag hyrde fyra filmer som jag verkligen, verkligen ville se. Jag har sett: halva London river, halva Alice i underlandet, början av The ghost writer och inte någonting av Remember me. Filmerna ska tillbaka imorgon. Fan. Det var ju värda 200 kronor.

Min plan för kvällen är att göra en riktigt god fruktsallad och kolla på Remember me. Helt okej torsdag sammantaget!

Over and out.


Robyn - Body Talk pt. 2

Jag sitter och lyssnar på Robyns nya, på väg till jobbet - spotify på mobilen är så jävla värt - och har kommit fram till att Hang with me kommer att bli en radiofavorit, We dance to the beat kommer att spelas på Stureplanshaken, och Love kills är den bästa låten på skivan. De är, enligt mig, dem som sticker ut. Eller vad säger ni?

Ja jävlar, vad taggat!

Sitter på bussen på väg hem från ett riktigt effektivt och bra avdelningsmöte på jobbet. Geez, onsdagen är redan slut! Torsdagar brukar vara softa, sen är det fredag igen. Galet vad fort tiden går. På lördag är det avslutningsfest på mitt hak Sommar! - Gratis inträde innan 22 och 60 kr mellan 22-03, 50-70% på ALLT, najsa dj's hela kvällen och dj-båset tas över av baba sonic kl ett. Kan det bli mycket bättre än så? Ja, förutom att vi kommer stå och gråta i ett hörn för att Öhrn kör på ace den kvällen då. Vad säger ni?!! Vi ses där ;) BOM!

Hösten - välkommen?

Trots att jag hatar det faktum att vi börjar gå mot hösten, och därmed mörkare tider, har jag ändå kommit fram till att det här kommer att bli en höst med många roliga saker! Ge mig den 11:e september och avslutningsfest på Sommar, den 17:e september och Screamadelica på Debaser Medis, den 18:e september och Erik, The Fume och Ram Di Dam på Debaser Slussen, den 9:e oktober och en 20-årig vän - då firas även 20 års vänskap, den 13:e oktober och Håkans nya Två steg mot paradise, den 15:e oktober och en resa till Paris, den 21:a oktober och ännu en 20-årig vän, den 9:e november och en till, den 13:e november och Håkan på Hovet, den 10:e och en hemkommen vän! Har jag glömt något? Det här är bara saker som jag har planerat nu, känner på mig att den här hösten kommer att bli galen! Sen är det ju faktiskt ganska mysigt att kunna krypa upp i soffan med en tjock filt, tända ljus, en bra film och en kopp te i mörkret.

Ny dag it is!

Ja jävlar, vad mycket bättre jag har mått idag! Skönt. Det är fruktansvärt att gå runt och vara irriterad, tar så på krafterna. Dessutom får man dåligt samvete för alla man har varit otrevlig mot. Neeej, jävligt skönt att jag har råkört på jobbet med ungarna idag! Jag har jagat de små spökena, lekt monster och star wars. Gjort skattjakt med kartor och ritat nyckelpigor. Sjukt att man kan ha så mycket energi efter en sån här dag! Nu väntar en lång, varm dusch, lite plugg och Idol - härliga tisdag!

Ge mig en ny dag.


Så där ja! Efter en riktigt fet schnitzel, Amandine-potatis och sjukt mycket mayo mår jag mycket bättre än i det tidigare inlägget. Jag vaknade helt enkelt på fel sida idag, hoppas på en bättre dag imorgon! Eller förresten - hur kan det bli en värre dag än idag? Började dagen med att vakna på helt fel sida och glömma ta magmedicinen, vilket resulterade i sjuka, sura uppstötningar. Väl på jobbet blev jag överkörd och runtbossad - eller var det bara jag som uppfattade det så? - var även tvungen att jobba över på min enda tidiga dag i veckan.. Kunde ingen annan erbjuda sig? JAJA, äntligen är dagen snart över. Nya tag!

Nej hörni, det här funkar inte. Nu får jag ta mig i kragen och bli mer positiv. Kanske skulle en tripp till Oslo hjälpa? Eller kanske Göteborg? Eller Paris? Eller Umeå? Skönt att ha alternativ. Inte ett ord. Paris är i alla fall bokat (snart iaf), ska bli sjukt roligt!! Tjejer, jona nu i en månad så ni är redo för råmaxning :D


Vad sägs om lite bra musik?





Fuck.

Ge mig någonting nytt i mitt liv. Hoppas att projekten och planerna går som tänkt. Mycket mer än så har jag inte att säga idag.

Noooo.

Jag börjar se en viss skillnad i färgen hos vissa löv i träden. Jag vill verkligen inte ha höst. Kyla, mörker och ångest. Ge mig sommar året om! En utlandsresa till värmen skulle minst sagt vara välkommen nu.

Sådär ja!

Ren som fan :D Nu blir det Paranormal Activity här hos mig!

Kvällen

När vi kom hem igen gjorde jag mig iordning och för att åka till Al my pal. Självklart åkte den nya skjortan på. Hos Alexandra bjöds det på tacos, öl, vin, trevligt sällskap och bra musik - supermys hade vi! Om jag fick bestämma skulle jag göra såna här saker dagligen. Vad säger du Emma?;D Casa de Emma y Madde!! När klockan började bli mycket började vi röra oss mot Sommar. Där var det inget drag what so ever och musiken var dålig så vi drog vidare till Ace istället. Där är Daniel Öhrn på lördagar = säkert kort! Sjuuukt kul hade vi, och som vanligt spelade Öhrn det bästa av de bästa!! Vi stannade till stängning och sen gick vi till donken - sjukt jävla gott efter en karatenatt! Det blev ingen sleepover hos Al, jag var så sugen på min egen säng.. Självklart missade både jag och Emma våra nattbussar och fick vänta i nästan en timma i Danderyd. Väl på bussen fick jag ett samtal och Unchained Melody live från Oslo, hur ofta händer det? Hahaha, underbart! Sov som en stock i fyra timmar. Vaknade med en huvudvärk från helvetet, så idag har jag legat i soffan precis hela dagen. Man kanske skulle tvätta bort gårdagens maxxande och ta på sig rena kläder? Fy fan vad äcklig jag är.

Nya kläder!

Gårdagen var grym! Åkte som sagt till stan med mamma, åt yakiniku på Chopsticks (finns det något godare?), länsade Weekday - blev nya jeans, några nya tröjor och en skjorta - hittade en skinnjacka som jag har letat efter, äntligen, och så köpte jag några fabulösa handdukar på HM home. Riktigt bra köp, så nu är jag nöjd! :D

Lördag!


Ja, jävlar vad jag har sovit gott inatt!! Jag visste inte ens att det gick att sova så gott. Det blev inte så mycket till filmmarathon för mig igår - somnade som en stock vid nio, en timme in i första filmen. Well well, tur att jag har kvar filmerna i en vecka nu iaf :)

Just nu sitter jag och kollar flygbiljetter till Paaariiiis och Johanna :D Hittade några fabulösa, så jag tror att jag åker den 15:e till 18:e oktober - can't wait!!

Ikväll bär det av till ön för en karatekväll, ska bli jättemysigt med en riktig tjejkväll! Kommer även bli sleepover där - hur trevligt?

Nu - dags för en dusch, sen bär det av till stan med mamma. Vi behöver nya höstgarderober.




Filmmarathon ikväll

Hade planerat en karatehelg med karategänget, men det får bara bli imorgon. Den här dagen har inte varit min dag - över huvud taget, precis allt har gått fel idag och jag är heelt matt! Efter att jag hade stängt på jobbet gick jag till Buylando och hyrde film, det blev Remember me, Alice i underlandet, London river och The ghost writer. Och så köpte jag Paranormal activity och Farsan också - filmmarathon för MM ikväll. Även kallad Karatekid :D Hoppa att ni får en lika underbar kväll som jag verkar få, snart är min Chevre chaud klar också :)

Det går bra nu.

Efter en riktigt bra dag på jobbet är jag helt slut - jagat barn som en galen. Till middag blev det oxfilé med portvinssås och en flaska rödtjut - Lindemans Cawarra, helvetes gott! Nu har jag krypit ner i soffan med min absoluta favoritfilt och ett glas. Underbart. Imorgon är det fredag. Som sagt, det går bra nu.

HAHAHHAHAHAHHAHA!!!!!


Bäst för er att ni kollade på Soran Ismails underbara resa genom Sverige i måndags! Varsågoda annars. Ja jävlar, vad jag skrattade!










RSS 2.0