Sköna helg!



Den här helgen har varit riktigt bra; 

Fredag: Åkte till stan direkt efter jobbet och shoppade lite nya kläder, sen mötte jag upp tjejerna och åt en god asiatisk middag och gick och såg Sex and the city 2.

Lördag: Natten till lördagen sov jag riktigt jävla bra. Så pass bra att jag vågar säga att jag nog aldrig har sovit så gott i hela mitt liv - riktigt nice! Jag låg kvar i sängen till elva, då gick jag upp och åt frallor och gjorde en latte på kaffebönor från Starbucks - kan det bli mycket bättre? Till frullen satte jag på Brudens bäste man, helt okej, mysig film, men aj så förutsägbar. Well well, duschade och åkte till stan med lillasyster och gick på Caramella - typ världens bästa godisaffär - och köpte godis för nästan 200 kronor, åt på Chopsticks och hyrde film på Buylando. Åkte hem och rådäckade i soffan.

Söndag: Vaknade av en gråtandes lillasyster som hade försökt fått tag på mamma utanframgång (jag har alltså suttit barnvakt i helgen), jag tröstade henne och vi somnade om. Vaknade återigen av att solen värmde mitt ansikte - SOL! Underbart. Vi gick upp och gjorde oss iordning för min kusins 18-årskalas :) Jag har även börjat göra mitt fotoalbum med fotona från London idag - det blir riktigt fint!

Nu: Har precis sökt till barnskötarutbildningen - wish me luck att allt går som det ska! Dags att hoppa in i duschen och krypa ner i soffan framför en bra film, som jag gör varje söndagskväll. På så sätt är söndagskvällar heliga för mig.


Jag tänkte egentligen skriva 'några tankar om SATC 2' här, men det får bli en annan gång. Ha det toppen <3



Hej alla glada!


Onsdag, vilket innebär dagen innan löning för mig och många andra som är anställda inom kommunen :D Jag har alltid pengar över den 26:e, men nu är kontot tomt, så lönen kommer lägligt. Då hade jag tänkt att spendera en tredjedel av den på en ny systemkamera - så jävla värt att ha en riktig kamera och därmed riktigt fina bilder att titta på i framtiden! Jag älskar att titta i fotoalbum, därför är min nya grej att göra just fotoalbum. Jag ska till och med börja på mitt Londonalbum efter att jag har skrivit klart det här inlägget. Känns bra. Mitt New York-album blev jättefint!

Apropå ingenting så köpte jag ett vykort att skicka till min storasyster i måndags. Med Viktoria och Daniel på. Så. Jävla. Kul.


Klart att jag slänger upp något bra att lyssna på också;

 

 


Ge mig en musiker!


..någon?


Musik


Ger er några bra;












Mer får ni en annan gång :)


Måndagstrött


Ja jävlar, vilken intensiv dag det har varit idag! Ingen är tröttare än vad jag är en måndag, samtidigt som mina dagisbarn är de piggaste någonsin just på måndagar. Hur otroligt det än kan låta resulterar det i att jag dras med i deras fulla energi och lek, vilket gör att jag känner mig nästintill döende nu. Om man skulle kunna dö av trötthet vill säga. Jag kommer att sova som en stock i mina nya, sviiinsköna lakan :D Slänger upp en bild på mina nytvättade, skrynkliga:

 

 


Mobilblogg från soffan

Hoppas att ni har haft en underbar helg mina vänner - det har jag! :D Det blev ingen öl på söder för mig och Johanna i fredags, vi var alldeles för trötta båda två, det blev istället en filmkväll hemma i soffan. Igår var det jättevarmt och soligt så efter att jag och pappa varit på plantagen och köpt amerikanska blåbärsbuskar, plockade vi upp storasyster och åkte hem och drog på oss bikini och olja och stekte ute på verandan :) Middag åt vi hos farmor och farfar - svingott var det, som alltid. På väg därifrån fick jag meddelande av min vän Amanda som undrade om jag ville komma över och titta på hennes nya hus, som hon och hennes pojkvän, förlåt, fästman, precis har köpt - jättefint var det! - dricka lite vin och snacka skit. Det ville jag. Fram till halv tre satt vi hos henne och löste världens problem. Vi kom även fram till att jag borde plugga till barnskötare på distans under tiden jag jobbar och innan jag pluggar till lärare ht-11. Så nu ska jag leta fram mina slutbetyg och söka till denna höst :D Idag väckte pappa mig vid tolv, sen dess har jag bara duschat, suttit vid datorn och tittat på film. Nu ligger jag i soffan och leker med min älskade iPhone :) Jag har som sagt haft en riktigt skön helg och är riktigt laddad för en ny arbetsvecka! :) Kul att jag har fått en massa nya läsare som kommenterar också :D Hej hopp!

Älskare






Mahahahah!!!





Musik


Upptäckte just att töntfestivalen Rockoff på Åland har najsa artister i sommar - Kent, Lars Winnerbäck och ingen mindre än Salem Al Fakir.

:D


Confession time



...jag är smygkär i Salem Al Fakir.


Avatar

Jag blev hemma från jobbet idag, inte kul alls, men nödvändigt. Jag ser fram emot att gå till jobbet imorgon igen :) Idag vaknade jag vid halv två och kollade då på Avatar som jag hyrt men glömt att kolla på. Anyway - Avatar var heeelt fantastisk! Jag menar, jag älskar den verkligen, vilken filmkonst! Tänk om man hade James Camerons fantasi.. Det hade varit soft! Filmen skulle tillbaka ny kl sex och mot min vilja lämnade jag tillbaka filmen, men som tur var hade dem Avatar till försäljning, så nu äger jag ett exemplar av 'världens största film genom tiderna' :D Rätt nöjd!

Done and done

Och så var det bokat till Håkan på Hovet i november!! Den, samt Lars Winnerbäck den 7:e aug och Muse (eller Sebson? :D) den 21 juli, får ersätta sommarens festivaler. Jag funderar även på Kent, som spelar i Långholmsparken den 22 juli (på min födelsedag!). Jag har det bra i alla fall. Over and out.

Dagens låt



Imorgon är det jag som hänger vid datorn kl 9:00 för att köpa biljetter till älskade Håkan på Hovet i november <3


Nyplockat


Fina tulpaner som jag plockat i rabatten vid vägen här vid mig, eller hur? :D hee..




London!


Jag älskar London! Vi har verkligen haft det toppen på vår tjejresa - vi blev så väl bemötta vart vi än var, sjukt fint hotell med världens trevligaste personal, god mat, riktigt bra shopping och snygga killar - kan det bli bättre? Här kommer några utvalda bilder från resan:

























<3


Fail

 



Fortfarande helt röd efter att ha somnat i solen igår, haha fail. Men vilket väder man kom hem till! :D


:D

Imorgon åker vi till London, nänä-nänänä!! :D

Musik


Tänk om man skulle ha fötts 50 år tidigare. Om jag hade gjort det skulle jag ha hängt på alla Elvis Presley's och Johnny Cash's spelningar.







1:a maj


Idag är det inte bara första maj, det är även min mammas och lillasysters födesedag! Ja, de fyller år på samma dag (: Jag blev väckt halv åtta imorse för att sjunga 'Ja må dem leva' med vacker morgonstämma. Sen var det paketöppning - av mig fick lillasyster saker till sin gungställning, ett linne, hårspännen, Kalaha-spel, en affisch, och såpbubblor, och mamma fick produkter från Durance. Tillsammans fick de även biljetter till musikalen Mamma Mia i London.

Jag vet att jag tidigare har skrivit om hur mycket jag älskar julen pga att jag får skämma bort mina nära och kära med presenter - jag fullkomligt älskar att ge bort presenter! Detta gäller förstås även födelsedagar. Jag njuter extra av det nu när jag har ett heltidsarbete och fortfarande bor hemma. Jag passar på. Förhoppningsvis flyttar jag inom en snar framtid och då kommer jag verkligen inte kunna köpa så här dyra presenter. Tyvärr.

Nu har precis alla gäster gått från dagens födelsedagskalas och allt är diskat och städat, så nu sitter jag och degar i soffan med lördagsgodis och ostkrokar. Drar nog igång en film också (:


RSS 2.0