Vår


När jag har sått sommarens kryddor och grönsaker, då är det vår för mig.



Blir perfekt på vår balkong i sommar!


Ah, ge mig första maj nu nu nu <3



La Blogothèque


Ni har väl förresten inte missat sidan blogotheque.net som har helt fantastiska videos på i princip alla mina favoritartister?













osv osv.



Agent Side Grinder


Igår gick jag och mitt hjärta på spelning på Debaser tillsammans, vilken var en av de bästa spelningar jag någonsin varit på.




Ungefär såhär men fan så mycket bättre. Och ja, Henric de la Cour var där.



Det går bra nu






Det har hänt så otroligt många helt jävla fantastiska saker den senaste veckan så jag vet inte vart jag ska ta vägen. För att ta upp några av de helt jävla fantastiska sakerna som hänt:


 - Jag och Micke (läs: Micke) har fått tag i ett förstahandskontrakt på en stor etta på 39 kvm i Akalla. Vi flyttar in den första maj och blir därmed sambos lagom till sommaren <3
- Jag har blivit erbjuden jobb på Operakällaren efter avslutad praktik.
- Osv osv. Allt på en vecka.


För mig väntar alltså packning, packning och ett flertal ikea-besök de närmsta veckorna. Känns helt fantastiskt att flytta tillsammans med min älskling. Längtar massor!

Ja, herrejävlar, vad bra det går nu.



Har gjort en ny upptäckt idag.

Eller har jag? Jobbade arslet av mig idag, gick sviinbra. Slutade vid halv fyra, hade sjukt lågt blodsocker och var trött så jag bestämde mig för att ta en fika på bellmans i väntan på tjejerna, där jag sitter nu. Beställde en svart kaffe och en blåbärsmuffin. Asgott. Så gott att jag åt muffinen (vad heter muffin i bestämd form?) ner till botten och fann...bambambamabam...blåbärssylt!! Är det alltid det, ni som ätit en hel cafémuffin i ert liv? Ja, det där lät ju fel, men ni fattar nog ändå. Svingod var den i alla fall och jag kommer att fortsätta äta mig ned till botten om ni kan bekräfta att jag alltid kommer att hitta god sylt där.

RSS 2.0