Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven.

Gaaaaalen helg, minst sagt. Allt gick som planerat, med massor av extra kul, och jag har hunnit vara hemma kanske tre timmar, sammanlagt, under den här helgen. Helt galen som sagt, nu behöver jag en arbetsvecka och vardagar för att kunna vila upp mig lite. Börjar med ett tandläkarbesök imorgon bitti. Pepp! Känns sådär att sitta och trycka i sig massor av godis såhär dagen innan..well well! Undanflykter och självanklagan. Jag ser domen i dina ögon.

Jag tror jag älskar dem där jag kommer från


Snart är torsdagen äntligen slut, det betyder att helgen snart börjar!

Sjuuukt smockad helg - premiär för NU! imorgon, fest hos min fina kollega på lördag, förmodligen ytterligare en utgång på det, sen ska jag på lägenhetsvisning på söndag!! Hoppas hoppas hoppas hoppas. Galet! Den här helgen kommer att gå snabbare än någonsin. Älskar farten! Det betyder att det snart är dags för Håkan och Lykke Li <3

Let's tagga till med ett par bra!






Pepp!!


Snart är det dags för Sommar!s vintersatsning - bara tre dagar kvar till premiärhelgen nu. Ska bli sjuuuukt kul! Känner på mig att det här kommer att bli riktigt bra. Var där, eller var en jävla fyrkant. Johanna och Kinna - ni saknas..



Tack Rasmus, Timm och Mattias - ni kompenserar det faktum att jag knappt kommer att se min lön den här månaden.


En passande låt för stämningen här hos mig nu är:




FYI så finns Håkans nya på Spottan nu :D

 
Ajöken!


gillar't skarpt
















älskar älskar älskar


Ser så otroligt mycket fram emot den 8:e november <3






Fan.


Kom just att tänka på lördagen. Eller just och just. Jag har varit ganska förbannad sen dess. Dels för att det var riktig skitmusik som spelades på Debaser (!), dels för att en vän blev rånad och knivhotad, dels flr att jag blev hårt inputtad i en stenmurs kant och har sjukt ont i ryggen efter det, och dels för att en full man försökte ragga på mig som inte fattade att jag inte var intresserad så jag blev tvungen att putta, slå och skrika åt honom. Vill inte behöva göra det. Emma lugnade ner mig. Tack darl.

Synd att en så bra början på kvällen behövde sluta i ett helvete. JAJA, på fredag öppnar äntligen NU! och jag är där först! Nya tag.

Något som faktiskt var bra på Debaser var bandet Torpedo. Jag gillar Hospital och From Russia With Love bäst. Spotify:a!




Lyssna på något bra - lyssna på Porcelain Raft, och Crocodiles.

http://klubbace.se/2010/10/porcelain-raft/



Nu är jag trött som ett helvete, så det blir några timmars Californication innan jag går och lägger mig.


Ta' ta'

 

 


Älskar






PEPP!



Emma, Emma - händerna!! Hahaha, yes :D


Meet me in the dark


Fan i helvete vad jag har sovit gott! Gårdagens kväll var jättetrevlig - bra initiativ av dig Rappen, tack! :) Jag var dock hur trött som helst efter en hård arbetsvecka, så kvällen slutade tyvärr redan vid tolv.

Idag däremot, är jag hur utvilad och taggad som helst - Emma, all in ikväll!

Emma kommer över om några timmar på middag och Cosmos, sen blir det utgång.


Jag saknar våra Sommarkvällar Sperm!


Over and out.


Let's leva!


För några dagar sen fick jag frågan: Hur mår du? Jag kände och tänkte efter riktigt noga och svarade: Bra! Riktigt jävla bra! Han frågade varför, att jag skulle berätta allt, men jag kunde inte förklara varför. Det är inget speciellt som har hänt, jag mår bara sjukt bra!

Jag hade tänkt ligga hemma och inte göra någonting alls ikväll förutom att kolla på tv och svulla popcorn, men jag fick nyss en ölförfrågan av Sebastian - hur kan jag tacka nej till den?! :D Åker in mot Söder om ett par timmar och möter upp honom :) Varför ligga hemma och sova och kolla på tv när man kan leva?


Nu har jag precis ätit vegetarisk wok och dricker lite rött. Parentes till mig själv: Drick aldrig någonsin mer rött vin till stark mat. Till alla er rödtjutsfantaster - Palazzo är mer än prisvärt! Man kan tycka att en flaska vin för 49 kr bör vara skit, men det är faktiskt riktigt gott. Prova!


Ikväll spelar Ariel Pink's Haunted Graffiti på Debaser Slussen. Det skulle vara kul att se dem. Vi får se vart kvällen för oss, men jag är ju som sagt pank.. Fan. Sjukt tråkigt.




Inget att deppa ihop för - imorgon kör jag och Emma igen, såklart, det lutar åt Debaser Slussen! Let's LEVA! 


.

Stockholm har blivit vitt under natten.

2010


..för att inte tala om hur sjuuukt bra året 2010 har varit - det kan bli mitt livs bästa år, och än är det inte slut. My oh my. Jag har gått igenom en sån galen personlig utveckling på bara några månader och ALLT har hänt detta år. Och ja, jag vet att man ska skriva ett sånt här inlägg i slutet av december.

Här har ni lite sköna bilder (förutom resbilderna då) från sommaren som gått;



































I vinter pumpar jag minst lika sköna höstbilder.

Ajöken!


Berest


Kom just att tänka på att jag har rest sjukt mycket i år - New York i februari, London i maj, London igen i juli och nu Paris i oktober. Fan vad sjukt. Ha! Inte så konstigt att jag inte har världens största sparkonto, ehm, okej, inget alls. Men vad fan, jag har underbara minnen för livet nu iaf!! Och om jag inte får någon lägenhet inom en mycket snar framtid så kommer mitt sparkonto växa enormt på nolltid ;D Ja, jag kan ju ha det som mål i alla fall.



















Älskar't!


Älskar


Japp, de gick på repeat under hela Parisresan.









honey, I'm hooome!


Paris var FAB! Alldeles för mycket hände för att sammanfatta i ett inlägg. Kortfattat: kaos, kyla, väntan, värme, kärlek, Stella, rosé, svindyrt kaffe, ännu dyrare croque monsiour, electro-underground, franska hipsters, sightseeing, alldeles för mycket bröd, bakis- och fyllekäk, skratt, björnar, läskiga människor, sköna människor men framför allt - snygga människor. För närmare förklaringar hänvisar jag till Joe's blogg; http://autumninparis.blogg.se

Slänger in lite sköna bilder också!


Electro-underground. Chez Moune.












Drunk in Paris? Oui!


Mådde som man förtjänade dagen efter. Helvete.





Kärlek.

 

 


:D

JAG ÄR GLAAAAD!!!!

So long fuckers!!

Om fyra timmar har jag och Emma checkat in och sitter med ett glas vin i handen på Arlanda. Om ytterligare några timmar är vi i världens mest underbara stad. Dåligt liv? Au revoir!

Tisdag

Bra dag idag! Sjuk resfeber - om två dagar sitter jag och Emma på flyget mot världens finaste stad. Jag fullkomligt älskar Paris. Nu ska jag fortsätta min myskväll med popcorn och film. Ta' ta' peeps <3

Just nu


..ser jag jävligt mycket fram emot att höra vad Sommargänget har planerat! Snart släpper dem the big news.



..och såklart Paris! Bara tre dagar kvar nu ;)




Hola nya vänner!


Mycket trevligt att mitt besökarantal ökar hela tiden, men vilka är alla egentligen? Kommentera för i hell! :D


Sjukt kul! Frågan är bara; vem fan orkar?!



Mahahaha!


Ace

Sitter och blickar tillbaka på lördagen och kom på att det inte var bra alls på Ace. Sjukt dålig musik. Förutom när Rasmus Jonsson spelade, för då fick jag höra favoriterna - the strokes bland andra. Ace funkar helt enkelt inte utan Öhrnen, det är bara fakta, och jag var sjukt besviken i lördags när jag hörde brutal hiphop på min favoritindieklubb! Nej, jag förväntar mig en grym kväll nästa gång jag anländer! Vilken förmodligen blir helgen efter jag kommer hem från Paris. Och då hoppas jag att Öhrn spelar heeeela kvällen, som utlovat. Sjukt fab liv jag har ;)

Det var det!

Helgen gick precis som planerat - snabbt! Fredagen var trevlig med galen tjejmiddag hos Malin, och en utgång på det. I lördags hade jag och Amanda en Gossip Girl-dag. Vid sex kom Emma på middag - smördegsinbakad fläskfilé, portvinssås, klyftpotatis med rosmarin och vin, sjukt gott! Emma, jag lovar att bli den bästa sambon du kan tänka dig! :D Jag tror på't! Efter vin och några öl åkte vi in till Ace och mötte upp Alex med vänner. Kvällens kommentar kom från Emma; 'Madde! Du har ingen skam i kroppen!' Hahahha, neeej, och tur är väl det? Annars skulle vi få stå och köa och betala som vanligt folk. Vi är ju coola nu Emma! XD Dagen har spenderats i sängen. Gick upp vid sex och lagade Pad thai, förjävla gott! Nu måste jag verkligen sluta för Gossip Girl säsong 4 börjar nu!!! :D

Ursäkta språket.

Ja, jävlar - det är fredag imorgon! Vad fan hände med den här veckan? Jag klagar inte, helg imorgon igen! Vilken i och för sig kommer att flyga förbi minst lika snabbt eftersom den är helt fullspäckad, men förjävla kul ska det bli!! :D Efter helgen jobbar jag fyra dagar, sen drar jag med tre av mina favoriter och möter upp ytterligare en favorit i min favoritstad PARIS! <3 Det går bra nu. Jävligt bra.

Dagens ord

HELVETE. Allt jag har att säga.

Veronika bestämmer sig för att dö

Nej, usch - nog med gnäll! Jag såg filmatiseringen av Paulo Coelho's bok "Veronika bestämmer sig för att dö" precis - sjukt bra! Något som var brutalt otippat i filmen var att Lisa Ekdahls "Vem vet?" spelades i filmen. Haha! Jättemärkligt.

Någon som är sugen på att knäcka min rygg?

Jag har en kota mellan skulderbladen som verkar ha lagt sig fel och trycket på en nerv, det gör helvetes ont och strålar i ryggen nu i alla fall! Spelar ingen roll om jag ligger, går, sitter eller står. Ingen på jobbet vågade försöka trycka tillbaka den, utan tipsade om att hänga i en dörr. Testat, ingen framgång. Öööh, förjävla synd att min privata naprapat (eeh, mamma) inte är hemma nu.. Tips?! Ska lägga mig på spikmattan en stund och sen försöka sova. Bon nuit!

Lägenhet

Om det förresten är någon som undrat över hur det gått för mig och Emma, och lägenheten vi kollade på i lördags, så blev det inget. Den kändes inte hundra varken för henne eller mig. Och att bo och betala 8000 i månaden i ett år för något som vi inte riktigt trivs i, känns jävligt waste. Men vi slår oss vidare in i lägenhetsdjungeln i hopp om att hitta något bättre! Har ni några tips på bra sidor? Just nu är jag medlem på bopunken.se, hyralya.se, forstahandkontraktet.se, och så kollar jag blocket närmre tusen gånger om dagen. Desperat? Eeeeh, JA.

Ja, jävlar.

Ville bara säga att lördagskvällen och natten, var helt underbar, jävligt trevlig, galen och sjuk. Hahaha! Punkt.

Yippee-ki-yay mf!

Idag har jag och Emma varit och kollat på en hyreslägenhet tillsammans, det kändes bra - vuxenpoäng! Hoppas att han hör av sig imorgon och hyr ut lägenheten till oss. Men det tror jag, jag har det på känn! Så nu är det nog egentligen upp till oss, och vi är inte hundra. Dags för för- och nackdelar; + billig, stor, bra kommunikationer, lugnt område, nära till affärer, fräscht kök. - Ligger inte i stan (eller nära t-bana) utan i näsbypark, inte toppfräsch på något sätt, fula möbler (men hur mycket kan man egentligen vänta sig av en hyresrätt?). Ja, vad fan. Vad svårt det ska vara då!! Jag behöver råd. Nej, nu är det dags att hoppa in i duschen för att sen åka och äta middag och gå ut med, en del av, mina favoriter! <3

Aaaaahahahhahahhahahahahahhahahahahah!!

Köpte David Batras uppföljare till 'Den som inte tar bort luddet ska dö' idag. BRUTALT rolig!!! 'Det här var ju tråkigt' heter den förresten. Trodde jag skulle dö av garv på bussen i rusningstrafiken! Köp den, eller åtminstone kolla i den. En av mina favoriter finns på sida 64; 'Idag är skolan stängd för vi har fittlöss' HAHAHAHAHA!!!!! En annan är 'Tack för att du inte har analsex i vår bastu. Vänligen, personalen, Skogåshallen.' Jag dör.

Fredag

Skönt med fredag - det innebär att man får sova ut imorgon! :D Det behövs efter den här brutala veckan. Ligger för tillfället framför tv:n med ett glas rött och har precis ätit chèvre chaud, DET är fredagsmys för mig. Ikväll har jag planerat att somna tidigt, äta en riktigt god frukost imorgon bitti och sen åka och klippa mig innan jag åker ut till ön. Ska bli skönt med ett cut i och med att det snart har gått ett år sen jag klippte mig sist, hahahah! Well well, trevlig fredag peeps <3

RSS 2.0