Sveriges Mästerkock II
Efter ett argt mail* till TV4 om min audition fick jag precis ett svar som sa att jag är välkommen att söka i alla auditionstäder - alltså i Göteborg, Helsingborg och Östersund - vilket man tidigare aldrig fått. HA! NU JÄVLAR!
*Hej!
Jag var hos er på audition idag.
När man under de senaste åren fått höra att ens mat är fantastisk och maten har blivit ens största intresse och det enda man kan, när man fått väldigt fina lovord från erkända kockar och kökschefer på Operakällaren (då jag praktiserade där), när man har fått högsta betyg i alla ämnen på kockskolan och lägger ner sitt hjärta och själ i sin auditionrätt hos er - DÅ blir man förbannad av att bli ratad för ens mat av två unga projektledare för ett matlagningsprogram. Min rätt vet jag var fantastisk och nytänkande då idén dels är tagen av en av operakällarens souschefer och dels av vinnaren av världens första "Masterchef". Den hade definitivt gått hem hos herrarna i den riktiga juryn. Jag är även en mycket trevlig, intelligent, rolig, kreativ, ambitiös och färgglad person som jag tror går hem hos svenska folket. De två som gick vidare från min grupp hade, i mitt tycke, inte gjort lika bra ifrån sig som och presenterade köttfärspiroger med lök och oregano med majonnäs och turkisk yoghurt, och en rotfruktslasagne med marinerad torsk, chili och pesto (!). Själv presenterade jag en blomkålssoppa (gjord på blomkål, grädde, hemgjord fond, smör, mjölk och salt och peppar), halstrad pilgrimsmussla, en botten av puré på ängssyra, toppat med knaperstekt bacon. Mycket bra tillrett och smaksatt skall tilläggas! Vad fan?
Vänligaste hälsningar Madeleine Björk
Kommentarer
Postat av: Anna - Lucas , Kevin & Linnea ♡
kom igen kämpa!! du är grym madde:)
hejja hejja
Svar:
Madeleine
Trackback