It's all about food




Kom just på mig själv sittande i soffan med Australian Masterchef på tv:n och med Mathias Dahlgrens bok "Det naturliga köket" i knät. Om jag någon gång i livet ens skulle komma i närheten av vilken fantastisk kock - eller ska jag säga matkonstnär? - som han är, skulle jag skatta mig helt otroligt lycklig. Något som känns skitbra är att jag börjar min restaurangkarriär i väldigt tidig ålder, har en fantastisk passion för mat, har höga mål och krav, och att jag har lärt mig väldigt, väldigt mycket på kort tid inom matlagning. Jag anser mig ha en väldigt stadig grund att börja med, hoppas att det det visar sig bli lika bra i praktiken som i teorin. FAN vad kul det ska bli! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0