Hjälp!
Har nu kollat på ett par avsnitt av Sveriges Mästerkock 2011 och blivit sjukt peppad. Upptäckte dock att väldigt många av de deltagande faktiskt gått kockskola i grunden. Är det rätt? Det har inte jag, och kommer inte ha gjort om jag skulle söka. Eller ja, när jag söker. Allvarligt, vad har jag att förlora? Går det inte så går det inte helt enkelt.
Då är frågan - vilken av följande rätter ska jag presentera?
Helstekt oxfilé/lammytterfilé med potatis- och jordärtskockspuré, portvinssås och smörslungade kantareller
eller
Halstrad pilgrimsmussla med blomkålspuré och tärnad, knaperstekt bacon
Vad säger ni?
oj va svårt, just för att jag inte kan sånt där. Jag tycker du ska ta den som du gör allra bäst. asså den du är säkrast på. fast å andra sidan kanske man ska ta en som impar på dom oxå. jag vet inte vad som är "inne" på matfronten lixom. haha. jag hade spontant sagt oxfilé för det e så jävla gott!!!!! hahaha :)